Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)

F/18

2011. aug. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
50%

rajtuk tán nincs izom?

[link]

2012. jún. 18. 21:14
 72/85 anonim ***** válasza:
0%

21:08as: én egy szóval sem említettem itt izmokat :) nem a "kigyúrt állatok" jönnek be, mielőtt ilyesmire gondolnál. de mindegy.

azt mondtam, hogy nálam úgy alakult, hogy férfi = húst hússal enne, rendes mennyiségekben, nem pedig zöldségeket, magvakat és szóját stb. csipeget.

és persze azt is odaírtam, hogy ez az én személyes véleményem - hiszen mindenki másként gondolkodik. a kérdező kérdezett, én válaszoltam, ennyi.

2012. jún. 18. 23:24
 73/85 anonim ***** válasza:
48%

ezt mondtad_ "főleg úgy, hogy nekem mondjuk nem a vékony srácok tetszenek, hanem a magas, erős testalkatúak, és valljuk be, a vegetáriánus életmódtól általában senki sem lesz pl. 190 cm-hez 110 kg :D

"

na, ez nettó marhaság.

2012. jún. 19. 21:44
 74/85 anonim ***** válasza:
0%

az, hogy marhaság, az a te véleményed. ha nem tetszik, egész nyugodtan szavazz le, nem nagyon izgat :)

egyébként pedig, senki sem próbált téged meggyőzni arról, hogy másként gondolkodj a vegetáriánus férfiakról. az meg az én dolgom, hogy én hogyan viszonyulok hozzájuk, és hogy mit gondolok. igazából egyáltalán nem foglalkoztatnak, csak megláttam ezt a kérdést, és gondoltam, elmondom a véleményem én is. de sejthettem volna, hogy lesz itt egy-két pattogós táplálkozás-reformer, és majd leugat :)

további szép húsmentes életet neked, 21:44es.

2012. jún. 19. 21:58
 75/85 anonim ***** válasza:
50%

Szeretem a húst, minden formájában. Falusi voltam, szüleim most is ott élnek és semmi problémát nem jelent lebökni és feldolgozni egy állatot, hogy utána jó kaja legyen belőle. Persze az értelmetlen gyilkolást elítélem, például a vadászatot indokolatlan esetben vagy csak hobbiból és a tetemet ott hagyják.

A vegetáriánusoknak és nekünk is az a legtermészetesebb és az a normális, amely hit szerint táplálkozunk. Ez megint egy parttalan veszekedés színtere csak. Egyik fél se fogja meggyőzni a másikat az igazáról.

28F

2012. szept. 25. 12:54
 76/85 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az állatokat, de sajnos eszem húst (ált csirkéből készült ételeket, meg felvágottakat, virslit...) A tesóm F/18 egyáltalán nem eszik húst. Szóval én abszolút elfogadom, ha valaki vega.

Én sajnálom azokat az állatokat, mert esélyük sincs, és sokszor rosszkörülmények között vannak tartva, összezsúfolva stb...

Egyébként ha ragadozók lennénk akkor nem mindenféle eszközzel kapnánk el ölnénk meg az állatokat, puszta kézzel megnézném mikor ölne le bárki egy vaddisznót vagy nyulst stb...

Megkérdezhetem, hogy mióta nem eszel húst? És hogy milyen állatot öltél?

21/L

2012. okt. 16. 12:20
 77/85 anonim ***** válasza:

Semmi gond vele, de azért kíváncsiskodnék kicsit miért csinálja, mikor kezdte.:)

22l

2012. okt. 16. 12:52
 78/85 anonim ***** válasza:
56%

Alapjába véve szerintem ez a "szeretem az állatokat, nem eszem meg őket" eléggé hülye felfogás, főleg, ha pasi vagy...

1)Az ember igenis MINDENEVŐ, tehát ahhoz, h egészségesen fejlődj, HÚSra is SZÜKSÉGED van!

2)Na nem azért mondom, de főleg fiú létedre ne legyél ilyen finnyás, hogy "fúúúúúúj, jaaaaaaj, húúúúúús, nem eszeeeeem meg!"

3)Vegetáriánus étrend mellett az 1) ponthoz visszatérve a tested is nehezebben fejlődik, nem normális léptékben, IGEN, általában a vegák soványabbak, IGEN, nehezebben izmosodnak (nem úgy, hogy teljesen gyúrd ki magad, hanem h pl. meg tudj csinálni pár fekve nyomást, legyen benned erő, ne ilyen kis pici fogpiszkáló legyél, amit az első szél elfúj, szilánkosra tör), kevesebb bennük az erő.

Tehát ha szereted a szervezeted, akkor rendesen táplálod, ha meg hülye vagy ahhoz, hogy ezt felfogd, akkor úgy döglődsz, ahogy akarsz az "előbb-utóbb mindannyiunk húsát a férgek fogják lerágni, akár egészséges akár nem" szalagcím alatt masírozva. :D

Nos, ez a véleményem. :)

16L

2013. febr. 11. 21:52
 79/85 anonim ***** válasza:
49%
előző, nettó hülyeség, amit írsz.
2013. febr. 12. 21:22
 80/85 anonim ***** válasza:

ja, és egy fiú miért is nem szeretheti az állatokat? miért hülye felfogás az, ha amiatt nem eszik húst?

s kérdező, még az elején kérdezted, (én vagyok a legelső), hogy most mennyi idős vagyok: nos, 37. nagyon kevés húst ettem egész életemben, azt is csak azért, mert kényszerítették. háromévesen már azt mondtam, hogy nem bírom megenni, mert élt. még egyelőre mindig élek, és bajom sincs.

2013. febr. 12. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!