Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?
Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)
F/18
Bevallom, egy darabig wtf pofával ültem a monitor előtt, mert halvány lila fingfelhőm sem volt arról, honnan vetted hogy szerintem te találtad ki. Aztán rájöttem, hogy mégegy mondatot elcsesztem.xD
Szóval javítás: 'Attól, hogy NEM te találtad ki, még ugyanolyan helytelen.:D'
'Csak ismételni tudom: nem akkora és olyan hiba, amiért neked - megjegyzem, semmi közöd hozzá hogyan és mit írok le - megjegyzéseket kellene írnod.' -> Ha te is elismered, hogy hiba volt, miért úgy írtad?
Ó egek! A bevallott hiba dolgot értsd úgy, hogy egy nyelvtandolgozatban aláhúzza a tanár, mint hiba, de attól még lehet ötös a doga.
De ha én ezt leírom egy kommentbe, akkor viszont ne mondjon rá senki semmit. Mert hogy ez nem "olyan" hiba. Érted? (Gondolom nem és van egy baljós érzetem, hogy sosem fogod) Inkább leírók egy történetet:
Számomra ismeretlen egyének egy szép napon elgondolkodtak, hogy egy szót, -esetünkben ez a tolerancia szó- talán más alakban is használhatnának. Mit volt mit tenni, MEGTETTÉK! Itt a vége a történetnek. Kismillió szavunk van ami hasonló előtörténettel bír. Mit tudsz ezen fennakadni ennyire?
Te értetlen, te azt írtad, hogy "rágugliztam"! Az még sokkal rosszabb, könyörgöm!
Légyszi egy nyelvhelyességi hibája ne itt veszekedjetek már :)
Amúgy miért tűnik bzisnak?
Én álljak le? Nem akartam én ebből ekkora vitát, csak gondoltam, felhívom már az illető figyelmét a helyesebbik alakra. És ismétlem; nem attól lesz helyes egy szó, hogy sokan használják.
A 'gugli' meg egy szleng.
na jó ez már vicc.
a gugli szleng.
az én szavam meg egy idegenszó új alakja.
nem kell felhívnod a figyelmem semmire, mert ezért nemhogy felesleges, egyenesen baromság szólni. mert ez nem hiba, ez egy másik forma - újabb forma, ami talán nyelvtudósok körében nem elfogadott - ami még elfogadhatóbb mint a szleng.
bocs a kérdezőtől.
és igen, te állj le, mert te kezdted. és ha te nem akarsz vitát akkor épp itt az ideje, hogy befejezd.
Te meg folytattad, ennyi erővel.:D
De felőlem nyugodtan használhatsz helytelen kifejezéseket, nem én égetem majd be magam vele egyszer. (Tudod, ha valaki szarul használ egy idegen szót, az olyan, mintha rohadt okosnak akarna tűnni, csak nem jönne neki össze. Ellenben egy szlengszóért senki sem fog leszólni.)
Én itt be is fejeztem, írhatsz akármit, nem reagálok. Így is a mi baromságainkkal van telefosva a kérdés.
Asszem az előttem lévő mindent elmondott.
Nem óhajtok csökkent értelmi képességűekkel társalogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!