Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?
Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)
F/18
A vega kaják is lehetnek finomak és változatosak! Amúgy nem bánnám, mivel én is az vagyok, de azt sem, ha nem lenne vega. Viszont akkor ne várja el, hogy húst sütök/főzök neki, mert nem fogok, ellenkezik az elveimmel. Ha akarja egye, de én nem segédkezek benne. Ja és az alap, hogy ha én nem szólom le őt, hogy nem vega, akkor ő se szóljon le engem.
Szóval örülnék :)
15/L
Örülnék neki, én is az vagyok 11 éve. Nem ettől függene a kapcsolat, legalábbis remélem.
20/N
És ez miért jobb, hogy megeszed szegény állatok kajáját??
Inkább legyen szép élete, vagyis egye mindig tele magáb a kis boci, bari, pipi, minthogy EGÉSZ életében nélkülöznie kelljen, mert TI, vegetáriánusok, megeszitek előlük a zöldet.
MIÉRT JOBB??
Barátom vegetáriánus és egyáltalán nem zavar. Én nem vagyok az. Szerintem nincs probléma, bár még nem étkezett nálunk, de majd akkor valami vega kaja lesz itthon a menü. Nem azért vagyok vele, mert vega és nem is ez lesz a szakító ok, ha szétmegyünk. Vega, akkor vega. Ő élete és Ő döntése és én ezt tiszteletben tartom!!!
L/20 és a barátom 19
Örülnék neki ha találnék ilyen fiút aki megérti, hogy vega vagyok, mert együtt érzek az állatokkal, még ha nem is vega.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!