Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?
Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)
F/18
23:27
Az egy dolog, hogy te (és szerinted minden értelmes ember) leszarod, de szerintem nem minden lány gondolkodik így. És egyébként sem előnyös tulajdonság. Nem azt mondom, hogy szóljunk bele abba, hogy mást mit eszik, de azért még érdekelheti az embert, nem?
22:43
Cseszi a szemed? Fasza lehet.
Igazán nem értem az okát, hisz már korábban leírtam: a szó nem az én fejemből pattant ki! Hallottam és olvastam már másoktól. De mint mondtam, képzeld oda a neked inkább tetsző alakot.
Héj, tökfej!
Olvasni azért tudsz? Mert nem úgy tűnik.
Ja és ha már ennyire tökéletlen vagy, akkor súgok: keress rá a szóra google-on.
aki szerint nem lehet hús nélkül élni, az olvasson már el pár másik szakkönyvet is!! milliónyi példa van rá, hogy lehet. pl. én is egész jól megvagyok, már mióta, meg a tesóm is, meg még hányan. és nem vagyunk se betegek, se gyengék. sőt,ismerek Vasember-próbát végigcsináló vegetáriánust is. de én is átúsztam már párszor a Balatont, pl.
a vadász marhaságra meg: melyik ragadozó megy el a boltba a húsért? de ez csak az egyik. melyik süti, főzi meg? ha az ember ragadozó lenne, nyersen enné.
az egészségesre: anyámnak azt jósolták 14 évesen, ízületi gondok miatt,hogy harmincéves korára tolószékbe kerül. harminc felé erősödtek ezek a problémák, már alig tudott mozogni. akkor elkezdett olvasgatni vegetarianizmussal, egészséges táplálkozással foglalkozó könyveket. leszokott a húsról, és vegetáriánus lett. és elmúltak a gondjai!!! most, majdnem hatvanévesen sincs gondja, az összes kortársának van. pedig neki jósolták, hogy már harmincévesen tolószékbe fog kerülni.
15:37
Hahhaha. Máris ugrott a "te találtad ki" szöveg.
Bizony ám, nem én találtam ki.
És igen, lehetséges, hogy a nyelvtantanárom azt mondaná rá, hogy máskor inkább használjam az eredeti alakot.
Ééés ennyi!
Sokan használják így. És? Ja, eszembe jutott... neked cseszi a szemed! De várjunk csak... ÉS?
Csak ismételni tudom: nem akkora és olyan hiba, amiért neked - megjegyzem, semmi közöd hozzá hogyan és mit írok le - megjegyzéseket kellene írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!