Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)

F/18

2011. aug. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék, ha a párom vega lenne, mert hogy én nem fogok neki csirkét belezni, meg úgy általában nyers húshoz érni, az tuti fix. Én sem szeretem a húst, fáj tőle a hasam.
2011. aug. 24. 22:44
 32/85 anonim ***** válasza:
100%
No ez az kedves, azért nem szólnak hozzá a témához mert nincsen kedvük válaszolni, nem érdekli őket hogy te vega vagy, vagy sem! Miért ez valami nagy extra dolog, hogy te most vega vagy? Te magad is mondtad hogy nem teszi függővé az étrendedet, hogy mit gondolnak róla. Akkor meg? Nem értem mi a kérdésed? Vagy ha te azt vártad, hogy CSAK hozzád hasonló gondolkodású emberek fognak írni akkor fogalmazd meg másképp a kérdésedet! Én is jöhetnék érvekkel, hogy Te meg miért egyél húst, de nem fogok ellentétben veled aki már kezdi mondogatni a saját álláspontját ami nem volt a kérdésben és én sem kérdeztem. Ha Te ennyire elkötelezett vagy és a vegetáriánus életmódot vallod akkor csináld, és nem itt kéne kérdezgetni hogy a lányok mit szólnak hozzá, mert ha olyan "okos" lennél mint ahogy mutatod magad tudnád, hogy sem párkapcsolatban sem más jellegű értelmes kapcsolatban nem érdekel senkit, hogy te mit eszel, ha mégis gondot okoz, keressél magadhoz való barátnőt(ket) mert aki nem beszélget veled erről az le is sza.rja a dolgot!
2011. aug. 24. 23:27
 33/85 A kérdező kommentje:

23:27

Az egy dolog, hogy te (és szerinted minden értelmes ember) leszarod, de szerintem nem minden lány gondolkodik így. És egyébként sem előnyös tulajdonság. Nem azt mondom, hogy szóljunk bele abba, hogy mást mit eszik, de azért még érdekelheti az embert, nem?

2011. aug. 24. 23:30
 34/85 anonim ***** válasza:

22:43

Cseszi a szemed? Fasza lehet.

Igazán nem értem az okát, hisz már korábban leírtam: a szó nem az én fejemből pattant ki! Hallottam és olvastam már másoktól. De mint mondtam, képzeld oda a neked inkább tetsző alakot.

2011. aug. 25. 18:57
 35/85 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te találtad ki, még ugyanolyan helytelen.:D
2011. aug. 25. 19:06
 36/85 anonim ***** válasza:
0%

Héj, tökfej!

Olvasni azért tudsz? Mert nem úgy tűnik.

Ja és ha már ennyire tökéletlen vagy, akkor súgok: keress rá a szóra google-on.

2011. aug. 25. 19:18
 37/85 anonim ***** válasza:
56%

aki szerint nem lehet hús nélkül élni, az olvasson már el pár másik szakkönyvet is!! milliónyi példa van rá, hogy lehet. pl. én is egész jól megvagyok, már mióta, meg a tesóm is, meg még hányan. és nem vagyunk se betegek, se gyengék. sőt,ismerek Vasember-próbát végigcsináló vegetáriánust is. de én is átúsztam már párszor a Balatont, pl.

a vadász marhaságra meg: melyik ragadozó megy el a boltba a húsért? de ez csak az egyik. melyik süti, főzi meg? ha az ember ragadozó lenne, nyersen enné.

az egészségesre: anyámnak azt jósolták 14 évesen, ízületi gondok miatt,hogy harmincéves korára tolószékbe kerül. harminc felé erősödtek ezek a problémák, már alig tudott mozogni. akkor elkezdett olvasgatni vegetarianizmussal, egészséges táplálkozással foglalkozó könyveket. leszokott a húsról, és vegetáriánus lett. és elmúltak a gondjai!!! most, majdnem hatvanévesen sincs gondja, az összes kortársának van. pedig neki jósolták, hogy már harmincévesen tolószékbe fog kerülni.

2011. aug. 25. 21:42
 38/85 anonim ***** válasza:
79%
Nem az én dolgom . Azt eszel amit neked jól esik és meg tudsz fizetni . Bár nem tudom miért van így de az én szememben a vegetáriánus pasik olyan buz.isnak tűnnek már bocsi . 17L
2011. aug. 27. 15:14
 39/85 anonim ***** válasza:
19:18, már rágugliztam, volt is találat, na és? Ez olyasmi, mint az unszimpatikus-antipatikus páros; mindenki az elsőt használja, holott eredetileg az utóbbi a helyes. Nem véletlen, hogy az idegen szavak szótára sem ismer ilyen szót.
2011. aug. 27. 15:37
 40/85 anonim ***** válasza:
0%

15:37

Hahhaha. Máris ugrott a "te találtad ki" szöveg.

Bizony ám, nem én találtam ki.

És igen, lehetséges, hogy a nyelvtantanárom azt mondaná rá, hogy máskor inkább használjam az eredeti alakot.

Ééés ennyi!

Sokan használják így. És? Ja, eszembe jutott... neked cseszi a szemed! De várjunk csak... ÉS?

Csak ismételni tudom: nem akkora és olyan hiba, amiért neked - megjegyzem, semmi közöd hozzá hogyan és mit írok le - megjegyzéseket kellene írnod.

2011. aug. 27. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!