Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)

F/18

2011. aug. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 16/L
2012. jún. 18. 19:05
 62/85 anonim ***** válasza:
0%

valaki írta előttem, hogy a vegetáriánus férfiak b*zisak - nekem is ilyesmi ugrik be erről. a szememben (hangsúlyozom, az én szememben) az igazi férfi pörköltet eszik, meg szalonnát és kolbászt, nem pedig "salit" és szóját :D

jó, persze, ez nagy általánosítás, biztosan sokfélét lehet enni hús, tej és tojás nélkül is - csak valahogyan a tradicionális férfiképbe, amit mindig láttam, nem illik bele ez. főleg úgy, hogy nekem mondjuk nem a vékony srácok tetszenek, hanem a magas, erős testalkatúak, és valljuk be, a vegetáriánus életmódtól általában senki sem lesz pl. 190 cm-hez 110 kg :D

2012. jún. 18. 19:09
 63/85 anonim ***** válasza:
0%

ja, a koromat én is lefelejtettem: 20/L

19:09es voltam

2012. jún. 18. 19:10
 64/85 anonim ***** válasza:
47%

"hús, tej és tojás nélkül "

Tejet és tojást esznek a vegetáriánusok is.

Akik nem esznek, azokat vegánoknak hívják.

2012. jún. 18. 19:12
 65/85 anonim ***** válasza:

"valljuk be, a vegetáriánus életmódtól általában senki sem lesz pl. 190 cm-hez 110 kg :D"

Tegnap lattam a TV-ben az erős emberek versenyét - tudod, a buszhúzósok, malomkőhajítósok -, és az egyik pont ezt cáfolta meg nyilatkozatában, mert vegetáriánus.

2012. jún. 18. 19:13
 66/85 anonim ***** válasza:

Itt is egy, Neked kerestem:

[link]

:)

2012. jún. 18. 19:15
 67/85 anonim ***** válasza:

na igen, de ő egy külön kategóriát képvisel, nem egy átlag vegetáriánus, ezt még te is beismerheted :D

igaz, pontosabban kellett volna fogalmaznom azzal kapcs., hogy tojás és tej nélkül. ha valaki tejet fogyaszt, de tojás nem, az nem a lakto-vegetáriánus, ill. aki a tojást fogyaszt, az pedig az ovo-vegetáriánus, aki mindkettőt, az pedig az ovo-lakto vegetáriánus? :D a vegán pedig az, aki semmiféle állati eredetű dolgok nem is eszik, és nem is használ, ugye?

régebben olvastam ezekről valamelyik angol tankönyvben, de ez rémlik.

2012. jún. 18. 19:22
 68/85 anonim ***** válasza:
Na, azért az se jobb, aki ilyen tömegnövelő szereket szed, valahol az is egészségtelen.
2012. jún. 18. 19:24
 69/85 anonim ***** válasza:
66%

"a vegán pedig az, aki semmiféle állati eredetű dolgok nem is eszik, és nem is használ, ugye? "

Igen.

2012. jún. 18. 19:26
 70/85 anonim ***** válasza:
61%
62-es, szerinted attól lesz valaki izmos, mert húst eszik? megsúgom, nagyot tévedsz. valamint, csak azért, mert vegetáriánus valaki, egyáltalán nem adott, hogy sovány is legyen.
2012. jún. 18. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!