Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?
Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)
F/18
valaki írta előttem, hogy a vegetáriánus férfiak b*zisak - nekem is ilyesmi ugrik be erről. a szememben (hangsúlyozom, az én szememben) az igazi férfi pörköltet eszik, meg szalonnát és kolbászt, nem pedig "salit" és szóját :D
jó, persze, ez nagy általánosítás, biztosan sokfélét lehet enni hús, tej és tojás nélkül is - csak valahogyan a tradicionális férfiképbe, amit mindig láttam, nem illik bele ez. főleg úgy, hogy nekem mondjuk nem a vékony srácok tetszenek, hanem a magas, erős testalkatúak, és valljuk be, a vegetáriánus életmódtól általában senki sem lesz pl. 190 cm-hez 110 kg :D
ja, a koromat én is lefelejtettem: 20/L
19:09es voltam
"hús, tej és tojás nélkül "
Tejet és tojást esznek a vegetáriánusok is.
Akik nem esznek, azokat vegánoknak hívják.
"valljuk be, a vegetáriánus életmódtól általában senki sem lesz pl. 190 cm-hez 110 kg :D"
Tegnap lattam a TV-ben az erős emberek versenyét - tudod, a buszhúzósok, malomkőhajítósok -, és az egyik pont ezt cáfolta meg nyilatkozatában, mert vegetáriánus.
na igen, de ő egy külön kategóriát képvisel, nem egy átlag vegetáriánus, ezt még te is beismerheted :D
igaz, pontosabban kellett volna fogalmaznom azzal kapcs., hogy tojás és tej nélkül. ha valaki tejet fogyaszt, de tojás nem, az nem a lakto-vegetáriánus, ill. aki a tojást fogyaszt, az pedig az ovo-vegetáriánus, aki mindkettőt, az pedig az ovo-lakto vegetáriánus? :D a vegán pedig az, aki semmiféle állati eredetű dolgok nem is eszik, és nem is használ, ugye?
régebben olvastam ezekről valamelyik angol tankönyvben, de ez rémlik.
"a vegán pedig az, aki semmiféle állati eredetű dolgok nem is eszik, és nem is használ, ugye? "
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!