Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőt megütni indokolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőt megütni indokolt néha? Választ várok!

Figyelt kérdés

Úgy értem, megütnéd-e, ha...

A. egyszer megcsalt, majd másodszor majdnem...

B. drogügybe kevert, és mentve magát, majdnem komolyabb bajba kerültél...

C. barátnőinek, tudtod nélkül elmondott fűnek-fának, aztán mikor kérdőre vontad, még ő volt felháborodva, hogy nem bízol benne, majd mikor konkrétan rákérdeztél, képedbe röhögött, hogy "á, csak vicc volt!"

D. néha túlságosan színészkedett, és emiatt IDEGENEK jöttek neked, hogy "mit képzelsz, mit teszel a kishölggyel"?

E. mindent elvárt tőled, te tőled telhetően mindent megadtál neki, amit tudtál, és amikor 1-2 alkalommal nem tetted meg, azzal vágott vissza, hogy te nem is szereted (pedig a munkád is feladtad érte!!!!!)!

F. sírt/hisztizett/toporzékolt, mikor nem értél rá, hogy vele foglalkozz...

G. egyszerűen, néha, megalázott mások előtt, és ezt roppantmód szórakoztatónak találta!

H. beteges hangulatingadozásának hála néha már olyan szinten elbizonytalanodtál vele szemben, hogy már néha kedved sem volt hozzászólni, ajándékot adni neki, mert ki tudja, milyen elmebeteg reakciója lesz?

Na akkor itt a kérdés: egy ilyen nőt, aki mindent megtett ezek közül, Veled, megütnél?

Vagy, pontosabban, mely pontoknál, vagy pontoktól lenne eleged belőle, és akár egy pofon is elcsattanna?

2010. nov. 14. 23:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Mindenki azt kapja amit érdemel, ezt én is egy kudarc árán tanultam meg. Nem azért érdemelted meg, mert szemét, utálatos, bunkó voltál, hanem mert hagytad, hogy mindezt megtegyék veled. Hagytad magad kihasználni. Nem becsülted magad eléggé, nem láttál tisztán, millió kisebb-nagyobb jel ellenére sem. Ezt piszok nehéz feldolgozni, tapasztalatból tudom, de nincs más megoldásod. A dühöd valójában nem (csak) a csajt kéne, hogy illesse, hanem azt az énedet, aki mindezt elnézte. Ez egy tipikus lépés a felnőtté válás felé, ne akard megúszni, ne akarj lázadni. Előbb vagy utóbb mindenki megszívja, legalább egyszer. Te már időben túl lehetsz rajta. Használd ki az alkalmat!
2010. nov. 15. 20:26
 42/44 anonim válasza:
Természetesen az "A", és a "B" variáció a legvérforralóbb. Természetesen egy megcsalás után nyugodtan be lehet baszkodni egyet kettőt, de csak úgy, hogy utána ne legyen rendőrségi parád, mert te szívod meg sajna:( A kápszeres dolognál, meg meg kell fenyegetni, mert ha úgyis van sara, nem fogfeljelenteni. Tehát a kérdésre a válasz indokolt esetben természetesen IGEN, főleg hirtelen felindulásból!
2011. jan. 11. 18:06
 43/44 anonim ***** válasza:

A nők akartak egyenjogúságot! Szóval bár nő vagyok én úgy gondolom, ha egy nő megüthet egy férfit indokkal, ez fordított esetben is igaz.

23/N

2012. aug. 29. 10:46
 44/44 anonim válasza:
Csak a feneküket szabad elverni tenyérrel. Vagy amivel szeretik.
2014. febr. 21. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!