Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt megütni indokolt néha? Választ várok!
Úgy értem, megütnéd-e, ha...
A. egyszer megcsalt, majd másodszor majdnem...
B. drogügybe kevert, és mentve magát, majdnem komolyabb bajba kerültél...
C. barátnőinek, tudtod nélkül elmondott fűnek-fának, aztán mikor kérdőre vontad, még ő volt felháborodva, hogy nem bízol benne, majd mikor konkrétan rákérdeztél, képedbe röhögött, hogy "á, csak vicc volt!"
D. néha túlságosan színészkedett, és emiatt IDEGENEK jöttek neked, hogy "mit képzelsz, mit teszel a kishölggyel"?
E. mindent elvárt tőled, te tőled telhetően mindent megadtál neki, amit tudtál, és amikor 1-2 alkalommal nem tetted meg, azzal vágott vissza, hogy te nem is szereted (pedig a munkád is feladtad érte!!!!!)!
F. sírt/hisztizett/toporzékolt, mikor nem értél rá, hogy vele foglalkozz...
G. egyszerűen, néha, megalázott mások előtt, és ezt roppantmód szórakoztatónak találta!
H. beteges hangulatingadozásának hála néha már olyan szinten elbizonytalanodtál vele szemben, hogy már néha kedved sem volt hozzászólni, ajándékot adni neki, mert ki tudja, milyen elmebeteg reakciója lesz?
Na akkor itt a kérdés: egy ilyen nőt, aki mindent megtett ezek közül, Veled, megütnél?
Vagy, pontosabban, mely pontoknál, vagy pontoktól lenne eleged belőle, és akár egy pofon is elcsattanna?
0:06
Én megértelek téged, de ha a fenti mind áll, akkor ezt a csajt hiába vered meg, még az se fogja jobb belátásra téríteni sajnos. Pedig megérdemelné...
Megütni soha nem ütném meg (valószínűleg ezt elintézné helyettem a húgom vagy valamelyik barátnőm, ha ismernék a sztorit). De szerintem ne bántsd, fizikailag semmiképp!
Mindezek után amiket leírtál még nem hagytad el? Nem értelek komolyan. Dobd ki a francba, és szakíts meg vele minden kapcsolatot!
És hogy ezek után mit javaslok? Nyelj egyet, tanulj az esetből, és legközelebb még az "A" előtt hagyd ott a nőt!
"A kérdező kommentje:
De ne mondjátok, hogy ezek után nem gyűlne bennetek össze annyi utálat, hogy valahogy elégtételt ne vegyetek.
Hogy miért nem hagyom a búsba? Mert gyűlölöm. És azt akarom, hogy szenvedjen, legalább tizedannyira, mint amennyire én szenvedtem, a hülyeségei miatt."
Látszik milyen kis kicsinyes sz@rjankó vagy. Hogy jöhetett össze a barátnőd egy ilyen férfiatlan, gerinctelen trutyival.
(egy férfi)
Kérdező neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a gyűlölet! Persze nem tehetsz róla, mert az emberek többsége nem képes befogadni, megérteni mi is az. Sajnos ez a szeretetre is vonatkozik...
No de mindegy!
Most azt várod tőlünk, hogy mi mondjuk meg neked, hogy agyon üssél-e valakit???
Miért?
Azt mondtuk neked, hogy ne tedd, de te itt vered a nyálad és erősködsz... Csak nem a lelkiismereted ellen akarsz tenni a mi segítségünkkel??? Esetleg ötleteket akarsz kérni egy mocskos tetthez, amihez magadtól nincs eszed?
Vagy csak sajnáltatod magad, amiért hülye voltál?
Mégis mit szeretnél???
Tudom, hogy fáj neked, de ami már megtörtént, azon nem változtathatsz! A becsüled maximum magad romboltad le...
Eljött az ideje, hogy tanulj, fejlődj a múltból és új életet kezdj!
Hidd el, hogy csak rosszabb lesz a bosszú után! Te pedig nem leszel több, csak kevesebb...Minden értelemben...
Dobd ki és mondd meg neki, hogy mit gondolsz róla...
Ne tedd tönkre az életed! És a bosszú nem marad válasz nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!