Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél megütni egy nőt?
Vissza is élnek azzal, hogy egy nőt nem illik megütni, ugyanis sokan húzzák a cérnát, s ha elszakad, és elszáll a pofon, akkor megszeppenve néznek.
Én azt mondom, hogy ne azzal legyen nagylegény az ember, aki gyengébb nála. Kezdjen egy erősebbel, vagy a saját "súlycsoportjával"! Ja, hogy azt nem? Ahhoz nyuszimuszik vagyunk? :D
Ezért én nem korlátoznám nemre a kérdést, hanem "súly-csoportra" határoznám meg. Vagyis... Képes lennél megütni egy nálad gyengébb személyt? Egy Nő pl. ne engedje meg magának, hogy lekever egyet egy férfinak, mert tudja, hogy nem kapja vissza (, mert nem illik).
Intelligens emberek között nem ez a módja a probléma megoldásának. Hogy ez milyen viszonyban, vagy milyen nemek között... Szerintem, lényegtelen. Ha valakinek az IQ-ja eléri az alap szintet, akkor nem verekedéssel oldja meg a dolgokat.
gondolom ütöttél már nőt,mert akkor nem kérdeznél ilyet!
vannak nők akik kifejezetten élvezik..... : )
meg vannak ri..bancok akik meg is érdemlik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!