Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél a titkos harmadik?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon szép, sőt, gyönyörű. Szép az arca, az alakja, a mellei meg mindene. Ő már nagyon szeretne dugni, és ami azt illeti én is. Csak hogy van egy pasija, aki ha ezt megtudná az igen cinkes lenne. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy te megtennéd, vagy inkább ott hagynád ezt a soha vissza nem térő alkalmat.
2011. aug. 13. 18:30
1 2
 1/20 anonim válasza:
Dugd meg! Amiről nem tudnak, az nem fáj
2011. aug. 13. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:

nehogy elszalassz 1 ilyen lehetőséget! :)

én úgy megtenném mint az állat

kivéve ha jóban vagyok a barátjával

2011. aug. 13. 18:32
 3/20 anonim ***** válasza:
53%

"Házinyúlra nem lövünk"

Mivel a kis ribinek van pasas(akkor miért nem vele akar dugni??) így nem foglalkoznék vele.

Bocsi de az aki a párja mellett bárkivel dugna egyet az rib@nc

2011. aug. 13. 18:33
 4/20 anonim ***** válasza:
53%

Ez gáz...

Miért van ennyi ribanc a Földön?

Miért nem tud szakítani azzal a szerencsétlennel akivel van?

Sose értettem ezt a szeretősdit...

Ha számít a vélemény, akkor először sztem várd meg h szakítson

2011. aug. 13. 18:35
 5/20 A kérdező kommentje:
Ja, meg kellene várni hogy szakítsanak. Az utóbbi időben egyre rosszabb a viszonyuk. És már a lány is úgy van vele, hogy ott akarná hagyni, csak valamiért még is együtt maradnak. De ez olyan együtt lét, hogy csak rá van mondva.
2011. aug. 13. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Simán lennék a szeretője.

Jobb mint egyedül.

2011. aug. 13. 20:31
 7/20 anonim ***** válasza:

18:35

Miért van ennyi ribanc pasi a Földön??? Véletlenül kétszer annyi mint nőből???

Igenis a nők is megcsalják a pasikat és punktum!

A nő is esendő, sőt, a pasiktól csak ezt tudjuk eltanulni!

Kérdező! Legyél ribanc és dugj a lánnyal! Szerezz neki örömet!

2011. aug. 13. 20:56
 8/20 anonim ***** válasza:
Ne alázd meg MAGAD azzal, hogy belemész ebbe a szituba. Gondolj bele, ha annyira jó lennél nála, talán szakítana a pasijával...ne legyél az unaloműző játékszere.
2011. aug. 13. 21:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha a csaj belemegy, akkor nyilván nem jó a kapcsolata a pasijával és annyi gerinc sincs benne, hogy szakítson. Lehet, hogy ez a lány külsőre szép, de ha ilyet megcsinál, akkor kb a külseje az egyetlen értéke. Az meg már a te döntésed, hogy kell e neked ilyen. 1-2 dugásra gondolom megteszi.

19/L

2011. aug. 15. 17:34
 10/20 anonim ***** válasza:

Ne hagyd ki.

És lehet, hogy pont ez adja meg a kezdő lökést, hogy befejezze azt a nyűglődést.

2011. aug. 15. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!