Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valakinek szeretője van? A házasság nem jól működik, az egyik fél nem engedi a másikat el. És jön a harmadik?
Gerinctelen dolog. Ha a házasság nem jól működik, az két emberen múlik. Bár eleve nem támogatom, hogy 1-2 év után összeházasodjanak emberek mikor még nem ismerik annyira ki a másikat... De ez mindegy is. Szóval olyan sincs, hogy az egyik fél nem engedi el a másikat. Ha nem működik, és semmilyen módon nem lehet már helyrehozni, akkor aki ki akar lépni, az egyszerűen megmondja, hogy elválik, mert nem szeretné a háta mögött csalni a másikat. És elválnak, és utána kezd új kapcsolatba. Még akkor se tartom "normális"nak, ha a másik fél, aki nem hajlandó elszakadni, "megengedi", hogy szeretője legyen. Legyen már annyi tisztelet a házastárs iránt, akivel valamiért mégiscsak összeházasodott, hogy előbb elválnak, és utána kezd új kapcsolatot...
20/L
Jön a harmadik gerinctelenéknél. Náluk lehet.
De egy normális ember még utoljára megtiszteli azt az embert akit valaha szeretett, azzal, hogy nem csalja meg. Szakít, és úgy kezd új kapcsolatba.
Hogy érted, hogy az egyik fél nem engedi el a másikat? Mármint szórakozni, vagy nem akarja elveszíteni?
Ha egy házasság nem működik akkor el kell válni véleményem szerint.
Első válaszolónak üzenem: Én 5 év együttélés után mentem férjhez, sajnos utána elég komolyan változott negatív irányba, még kb 5 évet bírtam ki a gyerekek miatt, mert 2 közös gyermek van, de az elmúlt 2 év erősen igénybe vette az idegrendszerem. Még a házasságunk előtt nekem is volt mellette viszonyom, pont azért, mert magasról tett rám, szinte sose volt otthon, ha mégis, akkor gyors numera (aminek már bőgtem a végén, hogy kényszerből tettem - én hülye :S)
Szóval én csak azt mondhatom, amit az utolsó válaszoló: Igenis el kell válni, ha egyszer nem működik. Nem szabad erőltetni, ami nem megy. Az én exem se akart elengedni, de mivel már nem szerettem, így nem volt túlzottan gátlásom, hogy otthagyjam.
Most van új párom, akivel most költözünk össze - bár még a válásom zajlik sajnos.
Szerető nem szerető, jó vagy nem jó, szánalmas nem szánalmas, gerinctelen, nem gerinctelen.....
Csak az tudja aki ilyenben benne él.
Nem tudhatni ki milyen okból teszi.
DE!
Az igaz! Hogy ha nem jó a kapcsolat vagy a házasság akkor az a legjobb megoldás, hogy elválnak szétválnak!
És még ahogy az egyik válaszoló írta: akkor is váljanak szét ha gyerek van! A gyerek nem egy összetartó erő.
Szóval szépen szétválnak ha pocsék a kapcsolat, és akkor az akit most "szeretőnek" mondunk az már nem a szerető lesz hanem a párja , a barátja!!!!
"Én 5 év együttélés után mentem férjhez"
"Még a házasságunk előtt nekem is volt mellette viszonyom"
Első vagyok. Ne haragudj, de ezt nem nagyon értem. Ha már előtte is gond volt, akkor miért nem hagytad már akkor ott? Miért mentél hozzá? Miért szültél neki gyerekeket...?
Értem én, hogy sok idő után is előjöhetnek a gondok, de akkor is azt látom legjobb megoldásnak, hogy előbb le kell zárni a nem működő kapcsolatot, utána belekezdeni egy újba. Lehet, hogy én is kerülök ilyen helyzetbe, de annyi tisztelet lenne bennem a másik iránt, bármit is művel velem, hogy előbb elválnék, és csak utána keresnék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!