Orvos-beteg kapcsolatból lett valakinek házasság?
Tyű, micsoda történek!
Hát az orvosnak is kell valahol ismerkedni, olyan nincs, hogy orvos-orvossal házasodik csak.
Az első hozzászólótól kérdezném, hogy anyuci zabot hegyezni vagy pasizni maradt otthon, vagy netán ő melózott míg apuka a poronttyal volt a kórházban? Csak mert nem mindegy ám.
Mikor a mi kisfiúnk kórházban volt, akkor én voltam bent vele egész nap, apa munka után nézett csak be, de nem azt jelenti, hogy nem viselte szívén a gyerek sorsát, nekem meg gyorsan bele kellet volna zuhannom a gyerek dokijába...Elvégre, a nagyon beteg gyereknek is kell ruha, gyógyszer, meg figyelnek a csekkek is a polcról hóvége tájt, ugyebár. De ez nem kötözködés, csupán a tisztánlátás miatt fontos sztem.
Kérdezőnek: Miért ne működne?Gondolom az orvosok sem űrlények...Gond sztem akkor van, mikor nagyon nagy a műveltségi szintjük közt különbség, de azért az is sejthető, hogy egy diplomás orvos, nem áll össze egy maunika sóból szalajtott lénnyel.(bár,ki tudja :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!