Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít egy leendő...

Mennyire számít egy leendő komoly párkapcsolatnál, netán házasság tervezésénél, hogy valakinek (a pár egyik tagjának) önálló lakása van?

Figyelt kérdés
Kérlek, őszinte válaszokat adjatok!
2010. márc. 21. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted,hogy mennyire számít? Elég sokat.Hatalmas dolog és ha csak kis lakás is,de van hova külön menni és önálló életet kezdeni a párunkkal.Igaza férfit esetleg zavarhatja,ha ez a lakás történetesen a nőé.De amúgy egy nagyon nagyon jó dolog!
2010. márc. 21. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
a kérdés arra irányul, hogy mennyire befolyásoló tényező az, ha valaki lakással rendelkezik? Jobban "felfigyelnek"-e rá a potenciális jelöltek?
2010. márc. 21. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az már régen rossz, ha valaki azért van a másikkal, mert lakása van. Ismerek ilyen embereket. Nagyrészük már elvált. Persze azért senki sem akar egy csövessel összeállni, de ez más kérdés. Szerintem az fontos egy párkapcsolatban, hogy valaki szorgalmas, dolgos és takarékos legyen. Lehet, hogy nincs lakása, de ha dolgozik érte, telik majd rá.
2010. márc. 21. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt párkapcsolatom, ahol a barátomat kimondottan zavarta, hogy nekem van. Sosem aludt nálam, soha nem próbáltuk meg együtt úgy igazán :-(

(persze lehet, h csak duma volt, hogy ez az ok)

2010. márc. 21. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak, akik csak arra mennek, hogy az illetőnek legyen lakása, esetleg autója, biztos jövedelme. Ez egyrészt érthető, hiszen ki akar összeálni egy csődtömeggel (főleg egy bizonyos életkor felett)?

Másrészről viszont ha kizárólag érdekből van valaki a másikkal, az szerintem hatalmas szemétség, és a tapasztalat az, hogy előbb-utóbb úgyis kibukik a dolog.

De visszafelé is elsülhet a dolog: van, akit nagyon zavar, hogy úgy lakik egy lakásban, hogy ahhoz nincs semmi köze, nem az övé. Főleg, ha a másik ezt érezteti is...

Összességében szerintem az, hogy valakinek van-e lakása, vagy nincs, és hogy ebből mennyire lesz probléma, csak két ember hozzáállásán múlik.

2010. márc. 21. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
csak egy plusz pont lehet,miután szerelmesek lettünk,de én mindíg olyan pasikba szerettem bele,akinek semmije sem volt,mégis nagyon szerettem őket..most is így vagyok,de van pár házikós jelentkező is,én mégsem tudnék szerelem nélkül semerre sem menni..
2010. márc. 21. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolat nem azon múlik hogy van-e lakása az illetőnek. A férjemnek nem volt semmije, pedig mi jó módban életünk. A szüleim mégsem segítettek, ennek ellenére őt választottam. Lehetett volna olyan pasim is akinek volt szép lakása, de nem jöttünk ki. Aki okosan választ az tudja, hogy nem minden a pénz. Ha lett volna a nevemen lakás, ennek ellenére készítettem volna házassági szerződést. Legfőképp a szüleim miatt. Amit kínkeservvel megkeres valaki, a legkevesebb az, hogy nem herdáljuk el és adjuk másnak a felét egy válás során.
2010. márc. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!