Mennyire számít egy leendő komoly párkapcsolatnál, netán házasság tervezésénél, hogy valakinek (a pár egyik tagjának) önálló lakása van?
Nekem volt párkapcsolatom, ahol a barátomat kimondottan zavarta, hogy nekem van. Sosem aludt nálam, soha nem próbáltuk meg együtt úgy igazán :-(
(persze lehet, h csak duma volt, hogy ez az ok)
Vannak, akik csak arra mennek, hogy az illetőnek legyen lakása, esetleg autója, biztos jövedelme. Ez egyrészt érthető, hiszen ki akar összeálni egy csődtömeggel (főleg egy bizonyos életkor felett)?
Másrészről viszont ha kizárólag érdekből van valaki a másikkal, az szerintem hatalmas szemétség, és a tapasztalat az, hogy előbb-utóbb úgyis kibukik a dolog.
De visszafelé is elsülhet a dolog: van, akit nagyon zavar, hogy úgy lakik egy lakásban, hogy ahhoz nincs semmi köze, nem az övé. Főleg, ha a másik ezt érezteti is...
Összességében szerintem az, hogy valakinek van-e lakása, vagy nincs, és hogy ebből mennyire lesz probléma, csak két ember hozzáállásán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!