Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél megütni egy nőt?
Okkal simán, de én lány vagyok. :D
Ez amúgy érdekes kérdés, én többször filóztam rajta, mint küzdősportos lány, és mivel én nem is vagyok törékeny virágszál, kaptam pár komolyabb ütést-rúgást, fel tudom mérni, hogy milyen?
Mert oké, a hétköznapi kulturált férfi nem fogja megütni a feleségét, ha nem finom a vacsi, de egy aberrált beteg állat, aki épp megerőszakolni akarja, az nagyon is simán.
1-2 lányismerősömnek a 45 kg-jával akkora a szája, belekötnek mindenkibe, független a méreteiktől, "merthogy lányt csak nem ütnek meg" de edzésen én olyan durva sztorikat hallok, hogy eszembe se jutna beszólni egy nálam nagyobb fickónak, pedig azért engem se kell félteni...
20L
néhány ember itt nagyon szánalmas
Soha semmilyen körülmények között nem lenne szabad megütni egy nőt, teljesen mindegy hány kiló...-.-"
és ha Ő pofon vág...és??:O...
megérdemelted, nyelsz egyet és bocsánatot kérsz rózsákkal a kezedben...akkor vagy igazi férfi
hányingerem van 1-2 embertől, hogy ,,igen, ütnék meg ha ő is megüt"....undorító
persze kivételek vannak, ha megtámad 3 fős cigány asszony sereg, hogy ők most kirabolnak és késsel hadonászik feléd...
"megérdemelted, nyelsz egyet és bocsánatot kérsz rózsákkal a kezedben...akkor vagy igazi férfi
hányingerem van 1-2 embertől, hogy ,,igen, ütnék meg ha ő is megüt"....undorító "
idióta...
„1-2 lányismerősömnek a 45 kg-jával akkora a szája, belekötnek mindenkibe, független a méreteiktől, "merthogy lányt csak nem ütnek meg"
Akkor itt a probléma egyik forrása. Azt hiszik, hogy majd bedobják a nő vagyok, nem üt meg kártyát, akkor mindent lehet és ezzel pofátlanul visszaélnek. Aztán, ha elborul az ember agya, akkor az illető, a szemét, agresszív tetű.
„és ha Ő pofon vág...és??:O...
megérdemelted, nyelsz egyet és bocsánatot kérsz rózsákkal a kezedben...akkor vagy igazi férfi”
Takarodjál a k.rva anyádba. Remélem ez valami szar vicc volt. Mi az, hogy egy férfi nézze el, hogy egy tetves kis k.rva pofon vágja? És akkor még ő kérjen már bocsánatok 600 ft/ szál rózsacsokorral? Egy nagy büdös lóf-szt! Ha ennyire az egyenjogúságért hisztiztek, akkor ennyi erővel a férfi pofonja is jogos nem? Egy igazi férfi kemény, erős és határozott, aki helyre teszi a nőt. Ha ez máshogy nem megy, és a csaj nem fogja fel a dolgokat és megérdemli, akkor egy pofonnal. Ez még nem számít családon belüli erőszaknak. De gondolom te valami 40 feletti klimaxos fap.csa vagy, aki gyűlöli a férfiakat, mert nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!