Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte lennél ilyen esetben?
Van egy barátom (29F), 5 éve vagyunk együtt, de úgy gondolja h Ő rossz pasi. Szerinte 10es skálán MAXIMUM 5-öst ér. Nekem tetszik, így szeretem ahogy van, de idegesít már ezzel az önsértegetésével. Azt mondtam neki, hogy "jó akkor megkérdezek egy tök idegen embert, h neki mi a véleménye rólad mint pasiról."
Ha elétek állna egy pár, és megkérdezné az egyik h mi a véleményetek a párjáról, milyen pasinak/nőnek látjátok, ŐSZINTE választ mondanátok (mivel idegen), vagy tapintatosak lennétek inkább h még ha idegen is, ne bántsátok meg az illetőt?! Előre is köszi a válaszokat.
Kort és nemet írjatok légyszi:)
Várjál, zavart érzek az erőben.
- (29F)
- Ő rossz pasi
Melegpár, vagy elírás valahol a mátrixba?
Ha üldögélek egy parkban, vagy étteremben, és megszólít egy pár ilyen kérdéssel, én valszeg hülyének nézném őket, nemhogy azon töprengjek most hazudjak vagy sem?
20L
Köszi az eddigi válaszokat, én is inkább az őszinte választ adnám, ha már megkérdezik tőlem:)
A "nem az esetem" negatív válasznak szerintem tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!