Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fiú-lány között őszinte barátság hosszú távon? Mert az eddigi tapasztalataim alapján majdnem minden esetben az egyik fél részéről több volt a szándék mint egy barátság. Ha volt olyan veletek, hogy átalakult szerelemmé leírhatjátok^^ 18/L
Szerintem nincs eltérő nemek között barátság..
Tapasztalatbol mondom...
A 2 fél közül valaki mindig vonzodik a másikhoz...
és olyan is volt már h barátságbol szerelem lett...
szerencsére nem én voltam az aki beleszeretett a másikba de elég sok gond származik az ilyesmiből....
Nekem vannak nőnemű barátaim, és mindegyikkel nagyon jól működnek a dolgok. Csak érzelmi kontroll kérdése az egész. :)
24/F
volt barátnöm szakitottunk és azóta barátok vagyunk meg mindennap összejárunk szexelni nincs senkink és lehet megint összejövünk
21/F
Én 9 éve ismerek "valakit", ebből 5 évig legjobb barátok, 4 éve pedig 1 pár vagyunk.Viszont nem csak őt ismerem 9 éve hanem 1 pár haverját is,(nem rajta keresztül ismertem meg őket) és soha nem akartam tőlük semmit, ők se tőlem és nagyon sokat beszélünk a mai napig, van amelyikkel jobban kijövök, mint pasim.
Úgyhogy szerintem van, bár lehet, ha nem lenne párom egész más lenne a helyzet.
Én 4 évig a középiskolában rendszeresen megbeszéltem a legjobb barátommal, hogy tök bírjuk egymást, vonzónak is találjuk egymást, és ha akarnánk, akkor lehetne is köztünk valami. De nem akartuk, mert a barátságunkat többre tartottuk. Mindent meg tudtunk beszélni egymással. A férfi és a női dolgokat is. (Én egyetlen lány voltam az osztályban, úgyhogy tiszteletbeli férfivé avattak)
Középiskola után is tartottuk a kapcsolatot, lévén hogy 2 utcára laktunk egymástól. Összesodort minket a Sors. Összejöttünk, néhányszor lefeküdtünk egymással. (Fergeteges volt minden alkalom)
Most 30 évesek vagyunk. Azóta kb 2-szer beszéltünk egymással.
Egy barátság szerintem nem bírja el a szexet, ott előbb utóbb megromlik a kapcsolat. De lehet, hogy csak én gondolkodom túl maradian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!