A volt barátnőm velem veszítette el. Mint később kiderült, ez egyedül az ő döntése volt, és velem akarta. Mi indokolhatja azt, hogy nem őszinte a lány ebben az esetben? Ilyenkor nem érzi a felelősségét?
Sajnos akkor számomra nem derült ki hogy még szűz volt, pedig nem volt jó az együttlét sem akkor, többnyire utána sem.Mielőtt megtörtént volna a dolog, természetesen beszéltünk erről, akkor azt mondta nekem hogy már nem az, ezért én is úgy álltam hozzá az első pillanattól kezdve. Éreztem végig a kapcsolat során, hogy nem őszinte velem (többször hazugságon is értem látszólag fölösleges dolgokban). Nyilván hiba volt a részemről, hogy gyakran rossz következtetést "vontam le" a viselkedéséből (árulkodó jelek). Akkor 18 évesek voltunk mindketten. A kapcsolatunkra rányomta bélyegét félreértések sorozata, én nem kívánom ezt senkinek sem, mert súlyos problémákhoz vezetett mindkettőnknél. Nekem egyébként kiválóan működő kapcsolatom volt őelőtte, de mégis lettek gondjaim, egyszerűen nem működtünk együtt, ráadásul végig hiányoltam a lány őszinteséget a kapcsolatból. Későn derült ki az igazság, és elindult a lavina. Mióta megtudtam tőle, én nem hibáztatom, és régóta nem is vagyunk már együtt.
Lányok, őszintén: meg ne forduljon a fejetekben, hogy nem beszélitek meg előre a párotokkal!
A kérdésem pedig: elképzelésem van róla, de mi indokolhatja azt, hogy nem őszinte a lány ebben az esetben? Ilyenkor nem érzi a felelősségét?
Köszönöm
Gábor (21)
Ahogy én vettem észre, a nők azért nem őszinték, vagyis pontosabban azért játsszák meg magukat, mert folyamatosan önbecsülési problémákkal küzdenek. (hölgyeim, le lehet pontozni, de attól ez még igaz)
Például az esetedben is, gondolom azért nem árulta el, hogy szűz, mert nem akart kisebbnek tűnni ezáltal a szemedben. Az eddigi kapcsolataimban ha voltak, hazugságok, azok is mind erre épültek... mindig valaki olyannak akarták eladni magukat, akik valójában nem voltak. Ehez képest a felelősség mint tényező elenyésző..
Én csatlakoznék ehhez bár én lány vagyok és nekem a volt barátom nem mondta meg hogy szűz. Mindketten azok voltunk mára hálát adok az égnek hogy félénk volt és nem mert velem lefeküdni pedig állította hogy ő már nem szűz. Ebben a témában jobb megmondani az igazat!
Sztem is talán szégyelte a lány meg "nagynak" akart tünni. bár magam sem értem hogy ebben a hazudozásban mi a jó...
19/L
Hát, két dolgot szeretnék hozzáfűzni. És előre bocs a litániáért.
1: miért nem meri fölvállalni egy lány h szűz? Mint már előttem is mondták páran: az önbecsülés miatt. De sztem nem ilyen "egyszerű" azért. Mivel még én is az vagyok, gondolom, h talán máshogy bánnak egy szűz lánnyal, mint egy olyannal, aki már tapasztalt. És lehet, h csak ezt akarják elkerülni azok a lányok, akik letagadják. Mert talán attól félnek, h majd akkor túl óvatosak lesznek vele. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a Katicák - avagy hajrá csajok c. filmben beáll a srác a lány csapat közé, h kisegítse őket a "csődből". És épp azért húz parókát, h ne bánjanak vele úgy, mint egy fiúval. Na most ez tudom, h épp az ellentétes példa, mert úgy lenne érthetőbb, ha lány állna egy fiúcsapatba (de erre példát mondani nem tudok XD) viszont a lényeg így is átjön: olyannak akar látszani, mint a többi lány, h ugyanazt kapja, mint a többi lány.
És mindezt azért mondtam E/3-ban, mert én egyáltalán nem ilyen vagyok, és ezzel áll kapcsolatban a 2. gondolatom is:
én mindig őszintén megmondom, már az elején tisztázom, h noha már nem vagyok teljesen tapasztalatlan, de szűz vagyok, és még egy ideig szeretnék is az maradni (hálás lehetek, h ezeddig meg tudtam őrizni a szüzességem, és nem adtam egyik srácnak sem, akivel jártam, mert így visszagondolva nagyon is jó döntés volt, h hamarabb szakítottunk, mint h megtörtént volna) Viszont így volt ez a - úúh de utálom ezt a kifejezést, h "mostani" mikor remélem, h ez nem csak egy ideiglenes állapot lesz, hanem nagyon sokáig fog még tartani, szóval - barátommal is, már az elején leszögeztem, h szűz vagyok, és vannak elveim ezzel kapcsolatban. Ő ezt el is fogadta, és aztán mégis rákérdezett, h "te tényleg szűz vagy?" - mondom: "igen." "de biztos?", mondom: "legjobb tudásom szerint igen." (Mert tapasztalataim igenis vannak, de hééé! a szex nem csak abból áll, h egy farok meg egy lyuk találkozik - bocs a vulgáris kifejezésért) Szóval őt ez abban a helyzetben kissé meglepte. És most érted, simán mondhattam volna neki azt, h nem vagyok az. De annak mi értelme lett volna? Így legalább tudja, h hogyan bánjon velem, és ehhez tartja is magát.
Szóval igazán nem értem én azokat a hölgytársaimat, akik kamuznak -e téren. Szüzen eljátszani a tapasztaltat épp olyan butaság és lehetetetlen feladat, mint "vénrókaként" eljátszani az ártatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!