Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes lennél megütni egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél megütni egy nőt?

Figyelt kérdés
Én így 15 éves fejjel úgy érzem ,hogy soha meg nem ütnék 1 lányt .Lehet ,hogy azért mert ilyen a természetem de soha nem ütnék meg egy védtelen nőt...
2011. szept. 20. 06:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%

Én képes lennék 2 esetben:

Ha megcsalt.ez a legundoritobb dolog amit tenni lehet.

Ha ő üt meg ok nélkül

2011. szept. 20. 09:52
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyenjoguság van nem? :D

De csak oylan indokkal ütnék meg nöt, mint férfit.

Ha elkezd keménykedni és azt hiszi hogy lány és ezért nem ütöm meg, akkor téved. Bár nehéz felidegesiteni. :D

20/f 191-192 cm :D

2011. szept. 20. 10:04
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a hajtépős ordítozós fajta amit rendszeresen bemutatnak a TVben azt nyugodt szívvel. Vannak azért férj bántalmazós nők is, ahol a férfi nem mer visszaütni, pedig már vérző sebekkel van tele.

Normális nőt akkor se ha megcsalás van, nem megoldás a bántalmazás.

2011. szept. 20. 10:21
 14/36 anonim ***** válasza:
Soha, de néha egyik másik megérdemelné.
2011. szept. 20. 10:40
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ti tuti nem a közelemben laktok, ugyanis olyan pasikat ismerek főleg, akik nem vetik meg a nők verését csak azért, mert van véleménye.

Pl engem, kifejezetten utálok veszekedni, de ha a főztömet valaki igencsak tapló módon lef*kázza főleg úgy, hogy nem is neki csináltam az azért idegesít. És igenis visszaszóltam nem kötelező enni belőle. És mi volt a válasz? Egy jó kis pofon.

De a másik véglet az volt amikor az egyik barátnőm szülinapját ünnepeltük. Ott volt egy másik barátnőm is a párjával, akkor szakadt meg sztem a barátságunk lelkileg amikor láttam, hogy 3 hatalmas nagyot lekever a fejére ilyen tök gyorsan. És tiszta hülyeségből. Legszívesebben felálltam volna és hazamentem volna. Nem bírom elviselni az erőszakot semelyik féltől sem.

Az meg ha valaki megcsalja a másikat nem ok arra, hogy fel kell pofozni!!! Te is megérdemelnéd.

2011. szept. 20. 11:02
 16/36 anonim ***** válasza:
77%
nem, de ha kapnék egy pofont egy csajtól akkor azt visszaadom.
2011. szept. 20. 13:23
 17/36 anonim ***** válasza:
62%

Igen.

Ha ő emel kezet rám.És ebben az esetben nem érdekel, ha az illető nő, férfi, gyerek, idős, sánta stb. mert pofátlanul visszaél a helyzettel és azt hiszi nem lesz következménye.

Illetve, ha megcsal, de akkor nem úszná meg egy pofonnal.

2011. szept. 20. 18:49
 18/36 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, miért? mit csinálnál vele? Megrugdosnád? Ahhoz mi jogod lenne?

Attól még, hogy valakit megcsalnak nem jelenti azt, hogy jogot kapnak a verésre!! Vagy fordítva is így érzed? Hogy a csajod jól megrugdosson acélossal?? Szerinted ez normális viselkedés? Az ilyenek miatt van ennyi családon belüli erőszak. Sohasem járnék ilyennel.

2011. szept. 20. 20:15
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Ha megszolgálja a pofont akkor igen. Egyébként senkit nem ütök meg ha nem muszáj. Pl azon az alapon hogy nő megüt mivel nem üthetek vissza. Tennék neki egy szívességet megtanítom arra amire apja anyja nem bírta. Vagyis ne kötekedj az erősebbel mert ha az visszaüt jobban fáj. Vagy ha ok nélkül megtámad, egyenjogúságát érvényesítem egy balhorog keretében.
2011. szept. 20. 20:18
 20/36 anonim ***** válasza:
22%

"Utolsó, miért? mit csinálnál vele? Megrugdosnád? Ahhoz mi jogod lenne?

Attól még, hogy valakit megcsalnak nem jelenti azt, hogy jogot kapnak a verésre!! Vagy fordítva is így érzed? Hogy a csajod jól megrugdosson acélossal?? Szerinted ez normális viselkedés? Az ilyenek miatt van ennyi családon belüli erőszak. Sohasem járnék ilyennel."

Nem verném össze, hanem kapna vagy három-négy pofont, aztán viszlát. Miért rugdosna meg a csajom? Én nem csaltam meg. Igazad van, ha majd megcsal a barátnőm, akkor megsimogatom a fejét, mert szegény, gyenge nő, nehogy baja essen már. Tehát, azért van családon belüli erőszak, mert a nő félrekefél, a férfi pedig berág? Nem, azért van, mert vannak alapból agresszív tetűk, akik még isznak is. Amúgy meglepődnél, hogy hány férfit ver a felesége. És nem kell, hogy járj velem, de mivel ez egy névtelen fórum és ha véletlenül összejönnénk és rájövök, hogy megcsalsz, akkor kíméletlenül fel leszel pofozva. Persze komolyabb bajod nem lesz, csakhogy tudd, hogy az én voltam.

2011. szept. 21. 03:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!