Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes lennél megütni egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél megütni egy nőt?

Figyelt kérdés
Én így 15 éves fejjel úgy érzem ,hogy soha meg nem ütnék 1 lányt .Lehet ,hogy azért mert ilyen a természetem de soha nem ütnék meg egy védtelen nőt...
2011. szept. 20. 06:32
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Én soha nem ütöttem meg nőt és ahogy magamat ismerem nem is fogom...Bár biztos hülyének néztek most ,hogy 15 évesen ez mit akar ez a kisgyerek itt ,de szerintem nem férfihoz méltó ha megüt 1 gyengébb embert...És most nem a megcsalásról beszélek.Ha megtudja az ember ,hogy megcsalták sok mindenre képes én se bontottam pezsgőt az örömtől...
2011. szept. 21. 06:35
 22/36 Alex Lion ***** válasza:
65%
Szerintem egy férfit nem az tesz férfivá hogy tör-zúz-pofozgat amikor pl.:kiderül hogy a nő akivel együtt él megcsalta, hanem az teszi férfivá, ha le tudja nyelni agresszió nélkül! Könnyű ütögetni, de szó nélkül elviselni sokkal nagyobb falat.
2011. szept. 21. 07:01
 23/36 anonim ***** válasza:
85%

"Könnyű ütögetni, de szó nélkül elviselni sokkal nagyobb falat."

És sokkal egészségtelenebb is. A haragot ki kell engedni.

2011. szept. 22. 02:56
 24/36 anonim ***** válasza:
nem ütném meg, csupán hasbaszúrnám
2011. szept. 26. 16:57
 25/36 anonim ***** válasza:
70%
éncsak cigányt
2011. szept. 26. 17:00
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha direkt húzza az agyam meg pofozgat rugdos, ha tökön akar rúgni akkor nem azt mondom ,hogy leb*szok neki akkorát ,hogy átszabja az ajtót (bár egy két "nővel" nagyon szívesen megtenném) ,de ha már szétfeszítette a húrt akkor kaphat egy pofont. Jó nem kell félreérteni ahhoz ,hogy ilyet tegyek nagyon sok "munka" kell szóval hacsak nem direkt pofont akar kapni akkor szinte lehetetlen. Nőt nembántunk.

De akit én már -bántalmazásnak nem nevezném - de enyhén fenyítettem fizikailag az 1. nem volt nő (az ilyet nőnek nem nevezném) 2. még a dalai lámának is elborult volna az agya.

És az egész annyi volt ,hogy miután a számomra legnagyobb sértéseket a fejemhez vágta és rugdosott ,ütött vagy legalábbis próbált akkor megfogtam a kis kacsóját és azzal adtam neki 2 pofont. Akkor leállt. Talán rájött ,hogy ha még 1 szót szól valószinüleg THis is Sparta lett volna.

2011. szept. 26. 17:04
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

A sok okoska ontja az észt "alapból nem méltó gyengébbet megütni" Na mármost SZINTE minden férfi verekszik legalább 1x.Az illető minden második esetben gyengébb.

Én csak azon esetben ütnék meg nőt,ha ő is FIZIKAI eszközökhöz folyamodik.A szóra szóval válaszolok,a a megcsalásra egy raklap prostival.Azonban ha már olyan szinten megsebez FIZIKAILAG,akkor legalább ugyanakkorát kap.A férfi nem üt nőt paktum abból áll ,hogy nem támadunk gyengébbre.Azonban ha ő támad akkor ráfér.

TL,DR: Önvédelemből.

2011. szept. 26. 17:05
 28/36 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó ,hogy hívnak? Dr. Lázár László? :D
2011. szept. 26. 17:10
 29/36 anonim válasza:
55%
Aza helyzet, hogy a kamaszok között az erőviszonyok már alig bonthatóak nemekre, és nem evidens, hogy egy lány gyengébb egy fiúnál, mondom ezt gimnáziumi testnevelőként. Elképesztő ereje tud lenni egyes, különben csinos, formás lányoknak.
2011. szept. 26. 17:43
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

hmm sok oylat olvastam hogy ha a csaj megpofozza.

Akkor is vissza adnál neki egyett ha megérdemeleted?:)

De ha egy vita is eddig fajulna (félreértés) akkor se kéne kezet emelni egy lányra/nőre.

Van hogy nagyon elborul az ember agya és legszívesebben visszaadná, de ilyenkor el kell gondolkozni..

Persze ha ok nélkül ütlegel egy nő akkor nyilván egy "észheztértő" pofon nem árt, meg ha azért is ver mert tudja hogy nem adják neki vissza..

2011. szept. 26. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!