Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt megütni indokolt néha? Választ várok!
Úgy értem, megütnéd-e, ha...
A. egyszer megcsalt, majd másodszor majdnem...
B. drogügybe kevert, és mentve magát, majdnem komolyabb bajba kerültél...
C. barátnőinek, tudtod nélkül elmondott fűnek-fának, aztán mikor kérdőre vontad, még ő volt felháborodva, hogy nem bízol benne, majd mikor konkrétan rákérdeztél, képedbe röhögött, hogy "á, csak vicc volt!"
D. néha túlságosan színészkedett, és emiatt IDEGENEK jöttek neked, hogy "mit képzelsz, mit teszel a kishölggyel"?
E. mindent elvárt tőled, te tőled telhetően mindent megadtál neki, amit tudtál, és amikor 1-2 alkalommal nem tetted meg, azzal vágott vissza, hogy te nem is szereted (pedig a munkád is feladtad érte!!!!!)!
F. sírt/hisztizett/toporzékolt, mikor nem értél rá, hogy vele foglalkozz...
G. egyszerűen, néha, megalázott mások előtt, és ezt roppantmód szórakoztatónak találta!
H. beteges hangulatingadozásának hála néha már olyan szinten elbizonytalanodtál vele szemben, hogy már néha kedved sem volt hozzászólni, ajándékot adni neki, mert ki tudja, milyen elmebeteg reakciója lesz?
Na akkor itt a kérdés: egy ilyen nőt, aki mindent megtett ezek közül, Veled, megütnél?
Vagy, pontosabban, mely pontoknál, vagy pontoktól lenne eleged belőle, és akár egy pofon is elcsattanna?
23:57 vagyok.
Szerintem amiket leírtál és ami szerinted történhet, ezekkel csak magára akarja felhívni a figyelmet. Ha nem foglalkozol vele, akkor sem adja fel rögtön, de szerintem iszonyúan felbosszantanád vele. Ezzel egyrészt nem süllyednél a szintjére, másrészt az idegeire mennél vele. Szerintem. Előbb utóbb meg úgyis leállna, ha nem jönne felőled semmi reakció.
csak a drogügybe keverős dolognál érik a pofon..
a többi pont nevetséges.. ezekért megütni? egy nő megütése a véglet.. vmi k*rva komoly dolgot kell tennie ahhoz
és a szabadságom veszélyeztetése már bizony komoly.
a többi pont egy vicc.
Szerintem is hagyd ott!
Ezen nincs is mit megbeszelni,ez mar lejart lemez....
Bosszuallasal viszont szerintem nem sokra mesz!
Es ha elhiresztel rolad valamit?Akkor ot csak az elegiti ki
ha teged bant!Keress magadnak rendes partnert!Nem is tudom egyaltalan idaig miert turted el....27/no
D, E, F és H esetben nem ütném meg minden más esetben igen.
Az Á csak egy viccre pedig azt tudnám mondani hogy egy pofon után ugyanezt mondanám én is.
Más: Ha már ennyire qrva nagy egyenjogúság van meg minden a nő megütése miért lenne más mint egy férfié ember mind a 2 (bár a nő kevésbé)
"drogügybe kevert, és mentve magát, majdnem komolyabb bajba kerültél... "
Anyuék megtudták, hogy elszívtál egy spanglit eh?
Amúgy hány éves vagy? Csak azért kérdezem, mert nem lehetsz valami idős, ha már a kapcsolat leges legelején nem dobtad amikor már nyilvánvalóvá vált, hogy egy s...fej.
Kérdésedre válaszolva:nem ütném meg, dobnám.Eleve össze sem jönnék vele, mert azért nyilván már mielőtt összejöttél vele tudhattad, hogy problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!