Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj megütni egy nőt?
Az a férfi aki megüt egy Nöt az többé nem férfi.
A férfi büszkeségbe és tartásba beletartozik az is, hogy nem ütünk meg egy Nöt, másrészt, aki egy Nöt megüt, elöbb utóbb gyereke lesz és azt is megüti.
Egyrészt nincs jogod.(törvényileg)
Másrészt meg gyengébb.
Ha ettől magad fölényben érzed, akkor Isten adja, hogy hozzon össze a sors egy 196 centis vizilabdázóval.
Mert a nő minden esetben gyengébb a férfinál. És szánalmas féreg üt csak meg nőt. Egyrészt: az erőszak nem oldja meg a problémát, másrészt az erőviszonyok nem kiegyenlítettek. Az én szememben nem férfi többé, aki megüt egy nőt csak egyszer is.
20/L
Szerintem, ha végképp nem tudod tolerálni a hazugságait dobd.
Egy hülyét felesleges azért ütni, hogy még hülyébb legyen...
dehogy bajk
én is tapasztaltam már h a nőknek szükségük van a kemény férfikezekre mert nem tudnak viselkedni külömben
szal nem baj és nem agyonverésről van szó, de pár megérdemelt pofon kijárhat olykor (nevelési célzattal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!