Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj megütni egy nőt?
Ez 1 nagyon szánalmas! Aki megüt 1 nőt az azt is megérdemli hogy életébe kerüljön!
Természetesen a férfira értettem aki ezt műveli
Érdekes, hogy néhol a többség viszont azt írja, hogy igenis megérdemelik a pofont, ahogyan az itteni kérdésben is olvasható: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
(Jelen esetben nyilvánvalóan nem. Bár nem tudhatunk túl sokat a dologról, hogy s mint történt.)
A kérdezőnek üzenném, hogy valószínűleg mostanra megbeszélted ezt magaddal. Ami történt megtörtént, ezen változtatni már nem áll módodban. Csakis a legjobbakat kívánom, mint mindenki másnak is itt.
De úgy őszintén nézzünk magunkba férfiak. Ez mára már sajnos olyan dolog, mint a félrelépés. Azt se szabadna "férfi büszkeség" miatt, ennek dacára sokan megtesszük. A világ nem csak fekete és fehér. Próbálunk megfelelni minden normának és etikettnek, de valamilyen szinten mindenki elbukik, mert valahogy a helyzet hevében nem ismerjük fel a helyes utat, hanem a saját befolyásunkra hagyatkozunk.
A családon belüli erőszakban is csak a férjeket emelik ki. Persze, hiszen a nő, erejéhez mérten nem képes fizikai bántalmazást indítani (a legtöbb esetben) férje ellen, de arról hol van szó, hogy az a verbális szidalmazás mikor késztette a másik fél kezét a verésre?
Nem oké, hogy mindenki megismerés nélkül, hoz mások felett ítéletet.
Lány: *arcon üt*
Lány: Nem üthetsz vissza hisz lány vagyok! Háhá
Én vissza ütök aki támogatja a nemzet közötti egyenlőséget és kölcsönös tisztelet.
Ne legyetek már konzervek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!