Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőt megütni indokolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőt megütni indokolt néha? Választ várok!

Figyelt kérdés

Úgy értem, megütnéd-e, ha...

A. egyszer megcsalt, majd másodszor majdnem...

B. drogügybe kevert, és mentve magát, majdnem komolyabb bajba kerültél...

C. barátnőinek, tudtod nélkül elmondott fűnek-fának, aztán mikor kérdőre vontad, még ő volt felháborodva, hogy nem bízol benne, majd mikor konkrétan rákérdeztél, képedbe röhögött, hogy "á, csak vicc volt!"

D. néha túlságosan színészkedett, és emiatt IDEGENEK jöttek neked, hogy "mit képzelsz, mit teszel a kishölggyel"?

E. mindent elvárt tőled, te tőled telhetően mindent megadtál neki, amit tudtál, és amikor 1-2 alkalommal nem tetted meg, azzal vágott vissza, hogy te nem is szereted (pedig a munkád is feladtad érte!!!!!)!

F. sírt/hisztizett/toporzékolt, mikor nem értél rá, hogy vele foglalkozz...

G. egyszerűen, néha, megalázott mások előtt, és ezt roppantmód szórakoztatónak találta!

H. beteges hangulatingadozásának hála néha már olyan szinten elbizonytalanodtál vele szemben, hogy már néha kedved sem volt hozzászólni, ajándékot adni neki, mert ki tudja, milyen elmebeteg reakciója lesz?

Na akkor itt a kérdés: egy ilyen nőt, aki mindent megtett ezek közül, Veled, megütnél?

Vagy, pontosabban, mely pontoknál, vagy pontoktól lenne eleged belőle, és akár egy pofon is elcsattanna?

2010. nov. 14. 23:16
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
68%
egyiket sem olvastam el a pontok kozul. a valaszom igy is: nem!
2010. nov. 14. 23:19
 2/44 anonim ***** válasza:
95%

A felsoroltak közül egyik se.

Abban az esetben viszont igen, ha mondjuk a gyerekem életére törne pl. megpróbálná megölni. Akkor igen.

2010. nov. 14. 23:22
 3/44 anonim ***** válasza:
Szerintem az elso utan hagytam volna ott... De ez érzések és pofonok( jelképesen:) )... Persze megütni semmi esetre sem!
2010. nov. 14. 23:23
 4/44 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem szabad megütni!

Csak akkor szabad, ha meg kell akadályozni egy olyan tettben, amihez nincs joga és nincs más lehetőség, csak a pofon...Pl. ha nem nőként viselkedik, hanem állatként.

Fent volt erre egy jó példa. Ha gyereket akar ölni. Akkor rúgni is szabad egy darabig. Bocsánat!

Meg persze ha bepánikol és csak a pofon mentheti meg!

2010. nov. 14. 23:26
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

A-nál kidobtam volna, C-nél a fejem vertem volna a falba, hogy A-nál még nem tettem meg, H-nál rájöttem volna, hogy sokkal nagyobb balf@sz vagyok, mint B-nél gondoltam.

A válasz: NEM!

24

2010. nov. 14. 23:27
 6/44 anonim ***** válasza:
Nem, nem indokolt. De szakítani annál inkább az. Miért vagy még vele, ha ennyire utálod és ezeket csinálta veled?
 7/44 anonim ***** válasza:
31%
Nem olvastam el a lehetőségeid,nem ütöttem még nőt,de van,aki mindent megtesz érte.És igen,van aki ad rá okot és hagyjuk a meg kell beszélni rizsát :D Úgyis jön a feminim kommandó és ellátja a bajom... :)
 8/44 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem konyhában van akkor igen.
2010. nov. 14. 23:29
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
nem ütném meg, de ha ezek a pontok közül egy is fent akadna otthagynám :]]
2010. nov. 14. 23:29
 10/44 anonim ***** válasza:
14%
ha ezt mind megcsinalna (ami kizart mert az elso utan elhagynam) akkor lehet megerdemelne 1 pofont az o erdekeben. 18 f
2010. nov. 14. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!