Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Néhány hónapja ő mondta, hogy szeret és sosem tudna megütni.
Egy bevásárlóközpontban szórakoztunk a párommal az egyik polcnál, mutatni akartam neki valamit, összeütközött a kezünk, aztán rávágott egyet ököllel az én kezemre, nem tudom miért. Erre kapott egy pofont, ő meg akkorát adott vissza, h majdnem beestem a polcba. Utána elindult tovább, én meg ellenkező irányba. Mikor megtalált csak ennyit kérdezett: "Most haragszol?"
16 hónapja vagyunk együtt, de ilyet még nem csinált.
Itthon felolvasta a horoszkópom "váratlan esemény történik" mire én tök nyugodtan megkérdeztem: "például pofon vágnak?". Ő egyből a nyakamba borult, hogy ne haragudjak, meg minden.
Kicsit sok már, hogy folyton belém köt és mindenben keresi a hibát. Régen olyan szép volt minden: szinte össze voltunk nőve, minden jó volt, amit csináltam és mindig igyekezett a kedvemben járni...
Pasi aki megüti a saját csaját?
Biztos hogy szeret ö téged?!
Szerintem jól gondolkodj el mert ha ez máskor is elöfordul lehet csunyább dolgok fognak történni
A kérdésedet olvasva, eszembe jutott , hogy velem is előfordult tavaly iylesmi.. velem meg tsómmal.(én fiú, ő lány)Nah de én csak játékból ütöttem neki vissza, tényleg, csak sajna túl erősre sikerült!XD :S
Utána persze bocsánatot kértem, mag amit ilyenkor illik.
Amúgy most ütött meg először? Lehet, hogy ő is csak "játékból" szánta az ütéseket , de ha előtte nem volt semilyen veszekedés köztetek, akkor kétlem, hogy szándékosan erőset akart ütni.
"Néhány hónapja ő mondta, hogy szeret és sosem tudna megütni."<<< Na ebből a mondatából ítélve szerintem tényleg csak játéknak szánta. Meg írtad, hogy bocsánatot is kért! Ha nem ütött meg még előtte, akkor szerintem adj neki még egy esélyt..
U.I: Ez 1 tanács, nem muszály megfogadni, de a leírtak alapján szerintem nem gondolta komolyan ezeket az ütéseket, és szerintem ő sem akarta erősen, mint annak idején én, csak "játékból"
16/F
Menyus
én úgy gondolom,első esetként el lehet fogadni,véletlen baleset.de ha mégegyszer megteszi,hagyd ott!
Anchee
Szerintem játéknak szánta, azt hitte ez a pultnálszórakozás része, sztem azthitte te is játékból ütötted meg.
Nem akart neked szerintem fájdalmat okozni. Viszont ha mégegyszer iylen előfordul, akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!