Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a bolond,mert nem tűrőm el a lakásomban a szomszéd idióta gyerekét?

Figyelt kérdés

Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ...

Azonnal ki zavartam őket mivel nekem van 2 kicsi kutyám és volt incidensem belőle,hogy megharapta a kislányt mivel azt hitte mindent lehet vele ,én szoltam rá h nem kéne, utána olyan beszólogatásokat kaptam az apjától ,hogy még egy ilyen megrepteti a kutyámat ... na ez volt az első és utolsó.

A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban és teli szaájjal,uutálom a kutyád mert harap... na mondom senki nem mondta h gyere és simogasd meg ....

Az anyja le üvöltötte a fejem h te beteg bolond vagy h bele kötsz egy 6 éves gyerekbe és rám baszta az ajtót mivel ezek után át mentem h nem kell ide többett át küldeni .

Most tényleg velem van a gond? N32

dec. 1. 16:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
En megertem a problemadat, hasonloan reagaltam volna, azt meg szajba is vernem, aki fenyegeti a kutyamat. De konyorgom, javits az iraskepeden! Rettenetesen kusza es gyakorlatilag atlathatatlan, tobbszori nekifutasra sikerult ertelmeznem.
dec. 2. 19:31
 42/45 anonim ***** válasza:
Attól csak autentikusabb lesz az élmény.
dec. 2. 22:08
 43/45 anonim ***** válasza:

Az anyja lakása, de mivel gyakran van ott, meg hát az anyjáé és nem a szomszédé, ezért ez nincs rendben.

Nem megyünk be, ha nem kapunk engedélyt, akkor sem, ha nyitva van az ajtó.

Amúgy lehet, hogy anyádra úgy rászálltak, hogy megszállták és napközben simán bejárkálnak, érdemes beszélni vele, milyen határokat szabjon. Nálunk is volt cigány nő, aki mint kiderült odajárt beszélgetni a nagyimhoz. Gyorsan eltűntettük ezt a jó szokását..Egyedülélő idős veszélyes, ketten legyenek legalább, vagy kihasználhatják őket.

dec. 2. 23:59
 44/45 anonim ***** válasza:

"senki nem írta h a bejárati ajtó zárva volt"

Hát ez csakis kizárólag a te bajod. Nyilván ez nem jogosít fel senkit, hogy bemászkáljunk más lakásába csupán azért, mert nyitva az ajtó.

dec. 4. 22:30
 45/45 anonim ***** válasza:
Mindenki bolond csak te vagy helikopter
dec. 5. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!