Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok exe a szomszédba költözne?
2.vagyok
És ebben ugy lavirozok hogy mivel a párom néha agressziv igy a pr.stinak nem is kéne mert annak esze van lehúzásra megy, a pr.sti palija meg rám van állva de a 2 pasi szépen lefektette már egymás elozt hogy ki a z utöképesebb es nem mennek rá egymas nöire, a magyar szomszedcsaj be van a páromtól teljesem rosálva, és aki meg rá van állva masik szomszedcsaj, mivel az meg velem nincs jóban az meg tölem van berosálva hogy megveretem a párommal.
Es magyar kulturált értelmiségi közösség az egész :D
Tiszta barátok közt vagy szomszedok c sorozatot lehetne nálunk futtatni.
Ha megjelenne egy ex nem is tudom is lenne. Lehet engem sajnálna hogy az exével vagyok:D
*És mindezek háttértudatában mindenki mindenkivel kedvesen szépen és nagyon udvariasan beszél mindenki tartja a ki nem mondott szabályokat :D
Bocsi hogy ennyit irtam nem bírtam ki
Tegnap is nekem pattogott akit utálok mert tudja hol a helye. Tudja is.
#2,3,4,5
Veled nagyon nem stimmel valami. Meg az az értelmiségi dolog sem túl hihető.
Kérdező: attól függ, hogy hogyan és miért váltak el egymástól.
Inkább az a baj, hogy elviseled őket. Kezdve a pároddal:
"...és van egy rendes magyar lány akin meg elgondolkodott a pàrom..."
Szerintem nincs olyan pasi aki ne gondolkodna el másokon. ezért nem adok ilyenekre.
Meg amugy a párom amikor kell akkor keményen mellém áll es minden r.binek kifejezi azt hogy le vannak sz.rva akkor is ha ők taplig ki vannak rittyentve én meg smink nélkul vagyok.
Az elott a csaj elott aki rá van állva agyon csókolgat kinyitja nekem a kocsiajtot es röhög a nőn.
A szomszedcsajon meg szerintem ahogy ismerem az ilyen kontextusokat azert gondolkodott el csak mert konnyu.
Az a tipik enyhén naiv szende nő akit 2 perc alatt be lehetne etetni bármivel. A tenyeréből enne ha akarná a pàrom.
Szerintem csak magában tisztázta hogy akkor se kéne neki ha energia se kéne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!