Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz lenne bejelolnom a szomszed falubol valo fiut ha tavaly nem irt vissza pedig elotte nagyon sokat beszeltunk?
Kulfoldon volt, sokat beszeltunk de aztan valami miatt letiltottam.
Aztan amikor tudtam hogy itthon van, feloldottam es irtam neki de nem irt vissza..
Azota is neha gondolok ra, vajon miert nem irt vissza, vajon miert beszeltunk honapokig elotte..
Az a facebookom mar nincs meg, toroltem magam ra 2 napra.
De azon gondolkodok be kene jelolni..de ezek utan hogy nem irt vissza hogy jeloljem be?
Es ha megint itthon van es elmegy mellettem a faluba kocsival en osszesek szegyenemben.
De nem tudhatom miert nem irt vissza..pedig vartam a valaszra 2 napig. Nagyon nagyon erdekel mi van vele
De ha nem jelol vissza az nagyon rossz lesz
Ha letiltottad akkor megerdemled. Nem adtal neki eselyt , hogy negmagyarazza barmi is tortent. Ugyhogy azok utan en sem adnek neked eselyt hogy megtudd, hiaba jelolsz vissza.
Es gáz is lenne az biztos. De a korulmenyeket csak te ismered, ha akarod akkor jelold be es irj ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!