Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nős férfit minden jó volt ,hetekig beszeltunk de nem tudom mi történt eltűnt az első találkozás után. Mi lehet az oka?
Szerintem munkaugyven is sokat utazik, és közben csajozik.
Nem te vagy az első, sem utolsó neki.
A feleséggel kapcsolatos dolgokra szót sem érdemes ejteni. Minden nős pasi ugyanezt mondja
Vagy véletlen lebukott, vagy eleve nem is akart többet, mindenesetre egészen biztos, hogy NEM akar elválni. Erre mérget vehetsz. Minden himrbanc én éppen válik vagy fog. Szerintük
Nagyon dicső cselekedet. Képes volt utazni, pedig még a lebukás esélye is kevesebb. Jó nagy madár, hogy még így is lebukott. Hiszen nem a szomszéd nő vagy.
Kaland voltál, egyértelmű.
"Otthon azt hazudta hogy munka ügybe jön ki de a Felesége levágta hogy nem ő tagadta a végletekig neki."
És ebben meredtek. Téged meg dobott.
Kérdés?
"a nő csak a pénzért van vele de viszonzást két semmi kedvességet nem kap a férfi(1eve nem fekudtek le elmondasa szerint) ."
:))))
Jajj!
Mese mese, meskete. Vagy ő van az asszonnyal, mert övé a vállalkozás.
Te meg bedőlsz, és még rágódsz is rajta. Aztán lehet, hogy még
van ott 1-2-3 gyerek is.
Én nem tudom, de egy dologban biztos kilóg a lóláb: mi az, hogy EL AKAR válni? Az egy fél nap ügyintézés, mért nem válik el akkor??
35 000 Ft illeték és érdeklődés a bíróságon, nyomtatványok elvitele, kitöltése majd bevitele.
Nem egy olyan naaagy dolog, mint amire elő kéne készülni meg évekig tervezgetni kéne.
Házasodni sokkal bonyolultabb.
Esze ágában sincs válni. Te csak kaland voltál. Mivel lebukott, most egy darabig előadja a hűséges, szerető férjet. A felesége jobban figyeli, így inkább nem is kockáztat.
Nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!