Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nős férfit minden jó volt ,hetekig beszeltunk de nem tudom mi történt eltűnt az első találkozás után. Mi lehet az oka?
Falhoz is állították meg nem is jelentesz neki abszolút semmit. Maximum a puncidat tartotta értékes trófeának, felírja a hosszú listára, aztán hello...
Attól meg nem kell hasra esni, hogy utazott. Nyilván úgy volt vele, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal.
"válni nehéz"
Ahogy a 9.-ben leírtam, nem nehéz.
"Magyarországon kész öngyilkosság annak aki nem akarja visszalőni magát a pályakezdő proto-hajléktalanságba."
Az, hogy valaki nem akarta megoldani a saját lakhatását 20-30-40 évesen, és rátolta ezt a feladatot a házastársára, mint pótszülőre, és elodázta ezt a minden felnőttre természetszerűleg rárótt életfeladatot a válása utánra, az nem kelléke a házasságnak, szóval nem a válástól kerül rossz helyzetbe - egyébként ugyanabba a helyzetbe kerül csak vissza, mint válás előtt volt, vagy jobba, ha azóta örökölt! No meg egzisztenciálisan (kereset, megtakarítás, vagyontárgyak, tapasztalat, tudás, kapcsolatok) is jobb helyzetben van egy idősebb ember már, mint egy fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!