Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy nős férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy nős férfit minden jó volt ,hetekig beszeltunk de nem tudom mi történt eltűnt az első találkozás után. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hetekig csak telefonon beszéltünk Meg kamerán mindig megoldotta hogy tudjunk beszélni és egyre jobban belemélyedtünk.. mivel én külföldön lakok azt mondta a kapcsolata a feleségével rossz és fogta magát és kirepült hozzám külföldre (Hozzátette hogy ilyet sose tett még senkiért mert otthon is találhatna bárkit szórakozásként de rám másképp tekintett vagyis hát ezt mondta)eltöltöttünk három csodás napot (Lebukott miközben itt volt kint nálam Otthon azt hazudta hogy munka ügybe jön ki de a Felesége levágta hogy nem ő tagadta a végletekig neki.Nekem mindig azt mondta hogy elege van a feleségéből el akar válni gyerekük nincsen közös a nő csak a pénzért van vele de viszonzást két semmi kedvességet nem kap a férfi(1eve nem fekudtek le elmondasa szerint) . Mielőtt felszállt a repülő gépre megigerte hogy keresni fog és azóta semmi. ez mar 3 napja. Elotte mindig megoldotta hogy beszeljunk amig dolgozott, ha hazament tiszteletbe tartottam nem kerestem. Megkedveltem es ois engem legalabbis eztmondta. Vagy falhoz lett allitva otthon vagy tenyleg csak egy kaland voltam??

#Nős ferfival kapcsolat #nemértem mitörtént
2022. szept. 27. 01:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Kis naiv... Gondolom leis feküdtél vele.. Megkapta amit akart és kész
2022. szept. 27. 06:40
 12/22 Mathus ***** válasza:
7%

a kérdésre: megjött a banyakórus.

leírom mivan. válni nehéz, Magyarországon kész öngyilkosság annak aki nem akarja visszalőni magát a pályakezdő proto-hajléktalanságba. válni nem fog, kivéve ahol nem minuszos prolik vannak, azt amit összekapart, azt senkise hagyja bedőlni. szeret téged, ha ezt a menést bevállalta, ezt szervezni kell, intézni, ez erőforrás. ha csak szexre hajtana azt könnyebben elintézte volna. nem kaland vagy neki, de magától nem fog kilépni a házasságából. a lebukás miatt meg rádiócsend van otthon, jelentkezni fog.

2022. szept. 27. 07:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Akinek van pénze repülgetni, nem valószínű, hogy hajléktalan lesz váláskor. De kinek kell olyan, aki pénzért marad a másikkal...

Én biztos felhívnám vagy írnék, hogy mi van, él-e. Már lebukott, szóval... Bár egyébként sem mennék bele ilyen titkolózós játszmákba, ahol szégyellnek engem.

2022. szept. 27. 07:30
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Felesleges bármit is magyaráznod meg hitegetned magad. Ez a pasi szépen kihasznált. Megkapta amit akart aztán ment vissza. Felejtsd el és keress mást lehetőleg ne házas embert aki csak szórakozik veled úgy is. De ha neked ez kell....
2022. szept. 27. 09:48
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Csak szexre kellettél,megkapta,annyira nem tetszett neki,ezért dobott.Már mást szédít.
2022. szept. 27. 10:29
 16/22 Mathus ***** válasza:

#13: 20-40e oda-vissza a repcsi. mint egy hétvégi bevásárlás, úgyhogy sz*rt vág a kerék.

a házasságok többsége azért nem végződik válással, mert azokat az egzisztenciális félelem egyben tartja. ez is morgus hungaricus, mert ahol nincs anyagilag agyonnyomorítva a társadalom, ott több a válás is, nem jelent a volt partnereknek anyagi ellehetetlenülést a boldogító nem.

2022. szept. 27. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az6 is lehet, csak neked mondta, hogy lebukott.

Az ilyen csajozós, nős pasik hazudnak mint a vízfolyás, a szeretőnek és feleségnek is.

2022. szept. 27. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem ilyen embert. Nyugodtan merem állítani, hogy átb@szott mint, sz@rt a palánkon. Már elnézést. Te meg bekajáltad. Nyilván nem fog elválni. Nem kellesz neki. Egy dolog kellett, azt megkapta. 2-3 hónap múlva megint felbukkan. Aztán megint megkap és megint lelép. Mindaddig amíg hagyod neki. Ne legyèl ilyen naiv.
2022. szept. 27. 13:41
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
Mi lehet az oka? Házas.
2022. szept. 27. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha már a végletekig tagadta a feleségének, akkor neked is hazudott. Megkapta amit akart, és nem is fog jelentkezni, vagy valami nagyon gyenge kifogàssal. Válni nem fog. Valami csak lehet ha eddig még nem váltak el, talán gyáva. Én nem tudom te mit gondolsz, de én soha sem kezdenék viszonyt egy olyannal aki házas vagy aki képes a képes házasságán kívül is keresni más nőket. Én egy ilyen férfiban nem tudnék megbízni. Szerintem ennek a kapcsolatnak már lőttek. Keress mást, csak azt tudnám tanácsolni.
2022. szept. 27. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!