Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nős férfit minden jó volt ,hetekig beszeltunk de nem tudom mi történt eltűnt az első találkozás után. Mi lehet az oka?
a kérdésre: megjött a banyakórus.
leírom mivan. válni nehéz, Magyarországon kész öngyilkosság annak aki nem akarja visszalőni magát a pályakezdő proto-hajléktalanságba. válni nem fog, kivéve ahol nem minuszos prolik vannak, azt amit összekapart, azt senkise hagyja bedőlni. szeret téged, ha ezt a menést bevállalta, ezt szervezni kell, intézni, ez erőforrás. ha csak szexre hajtana azt könnyebben elintézte volna. nem kaland vagy neki, de magától nem fog kilépni a házasságából. a lebukás miatt meg rádiócsend van otthon, jelentkezni fog.
Akinek van pénze repülgetni, nem valószínű, hogy hajléktalan lesz váláskor. De kinek kell olyan, aki pénzért marad a másikkal...
Én biztos felhívnám vagy írnék, hogy mi van, él-e. Már lebukott, szóval... Bár egyébként sem mennék bele ilyen titkolózós játszmákba, ahol szégyellnek engem.
#13: 20-40e oda-vissza a repcsi. mint egy hétvégi bevásárlás, úgyhogy sz*rt vág a kerék.
a házasságok többsége azért nem végződik válással, mert azokat az egzisztenciális félelem egyben tartja. ez is morgus hungaricus, mert ahol nincs anyagilag agyonnyomorítva a társadalom, ott több a válás is, nem jelent a volt partnereknek anyagi ellehetetlenülést a boldogító nem.
Az6 is lehet, csak neked mondta, hogy lebukott.
Az ilyen csajozós, nős pasik hazudnak mint a vízfolyás, a szeretőnek és feleségnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!