Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a bolond,mert nem tűrőm el a lakásomban a szomszéd idióta gyerekét?
Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ...
Azonnal ki zavartam őket mivel nekem van 2 kicsi kutyám és volt incidensem belőle,hogy megharapta a kislányt mivel azt hitte mindent lehet vele ,én szoltam rá h nem kéne, utána olyan beszólogatásokat kaptam az apjától ,hogy még egy ilyen megrepteti a kutyámat ... na ez volt az első és utolsó.
A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban és teli szaájjal,uutálom a kutyád mert harap... na mondom senki nem mondta h gyere és simogasd meg ....
Az anyja le üvöltötte a fejem h te beteg bolond vagy h bele kötsz egy 6 éves gyerekbe és rám baszta az ajtót mivel ezek után át mentem h nem kell ide többett át küldeni .
Most tényleg velem van a gond? N32
31, támadsz, mint a vipera, de értelmezni nem sikerül a válaszokat. Írta bárki, hogy oké, hogy a kisgyerek bement? Nem. De tény, hogy a nyitott bejárati ajtó nem életbiztosítás, mert ahogy a gyerek be ment, bemehet a betörő, az erőszaktevő, vagy akárki más is.
Azt se írta senki, hogy oké a 6 éves gyereket lófrálni hagyni. Vagy, hogy oké fenyegetőzni.
Szerintem az se oké, ha egy kutya harap, de ez megint más kérdés.
Mind három esetben a szülő a hibás.
De had ne legyen már normális dolog egy gyerekkel leállni vitatkozni, ráadásul dedó stílusban, vagy a folyosón a szomszéddal (gyanítom üvöltve) veszekedni.
Itt egyik fél se fut százon és nekem is a cigánysor ugrott be a történetről. Az elhanyagolt gyerek, a nyitott ajtó, a magánlaksértés, mint evidencia, a folyosón óbégatás, a fogalmazási és szövegértési képesség hiánya...
És ismét kiemelem, nem a szomszédot védem, egy felelőtlen, (gyanítom tanulatlan), alpári idióta a pereputtyal együtt. Csak ettől még a kérdező leírt viselkedése se lesz felnőttesebb, vagy felelősségteljesebb.
"Ti tudjátok értelmezni amit mondok ?"
Hát már bocs...de ezt elég nehéz értelmezni.
Anyudnál vagy, épp tusolsz és bemegy a lakásba a 2 szomszéd kiscsaj? Anyud hol van?
Anyád kutyái vagy a Tiéd?
Nyivavolt az ajtó azaz nem volt kulcsra zárva!
Mivel a kuutyám necsípi ezt a gyereket ,mellesleg szerintem nem kell fel kapni egy idegen kutyát sanszos ,hogy meg fogja harapni mivel nem minden kutya tűri el egy idegen emelgesse !
Nem utolsó az sem ,hogy arra leszek figyelmes,hogy hajkurászni akarja és a mostoha testvére ... eleve nem hiányzik ide nekem az egész pereputty.
Nem átjáró ház se gyerek megőrző.
Ha így reagál a kutyám ahogy a gyerekére eleve nem engedem át pláne nem hajkurászom ,ha nagyobb baj lett volna még engem jelentenek fel !
az se utolsó,hogy reggel jövök ,és be p..ik egy hat éves..rü..elli kutyám mert harap.
Kérlek... senki nem mondta ,hogy csináljon vele azt amit akar de lehet ismét én vagyok a hülye !
Nem kötelességem oda engedni bárkihez is ! plánen em hozzá
te valami navos vagy ,hogy ennyire érdekel ? Áat is mondjak ?
Jelen állás szerint kb 50-55mill. körül mozog !
Szívesen !
Nem volt releváns válasz amit írtál egyébként !
Kérdező, úristen.
Nem lehet erteni, hogy a szomszéd most akkor anyád szomszédja vagy a tied. Ugy irkálsz itt össze-vissza idegből, hogy tenyleg nem lehet érteni, ne haragudj.
Eléggé fontos, hogy kinek a szomszedjáról van szó, igen. Ha ez anyád szomszédja, akkor nem értem, minek mentél veszekedni, nem a te ügyed. Ha meg a te szomszédod, akkor meg nem értem, eleve miért engedtél a lakasodba olyan embereket, akikre nem vagy kíváncsi, illetve anyád miért invitál hozzád embereket a megkérdezésed nélkül.
És ilyen embereknek ugyanolyan szavazati joguk van, mint egy Nobel-díjas professzornak:(
Néhány összefüggő, értelmes mondatat képtelenek írni.
A kérdésre a válasz: te is bolond vagy, meg a szomszédaid is, megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!