Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a bolond,mert nem tűrőm el a lakásomban a szomszéd idióta gyerekét?

Figyelt kérdés

Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ...

Azonnal ki zavartam őket mivel nekem van 2 kicsi kutyám és volt incidensem belőle,hogy megharapta a kislányt mivel azt hitte mindent lehet vele ,én szoltam rá h nem kéne, utána olyan beszólogatásokat kaptam az apjától ,hogy még egy ilyen megrepteti a kutyámat ... na ez volt az első és utolsó.

A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban és teli szaájjal,uutálom a kutyád mert harap... na mondom senki nem mondta h gyere és simogasd meg ....

Az anyja le üvöltötte a fejem h te beteg bolond vagy h bele kötsz egy 6 éves gyerekbe és rám baszta az ajtót mivel ezek után át mentem h nem kell ide többett át küldeni .

Most tényleg velem van a gond? N32

dec. 1. 16:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
37%
Ennek mi köze a párkapcsolatokhoz? 🤔 Viszonyod van a szomszéddal vagy mi?
dec. 1. 17:46
 22/45 anonim ***** válasza:
42%
Ha jól értem, ez nem is a te lakásod.
dec. 1. 18:00
 23/45 A kérdező kommentje:
12 nem,én normális emberi hangon mentem át ,de mivel nem tetszett az anyuknak,hogy mertem szólni minden bolondnak és idiótának el lettem hordva :)
dec. 1. 18:01
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Az összes olyan választ törli a kérdező ami nem tetszik neki 🤣 akkor ne írjon ki kérdést ha nem tetszik neki a válasz mert nem ő neki adnak igazat 😆🤣🤣
dec. 1. 18:19
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
Jelentve vagy!
dec. 1. 18:19
 26/45 anonim ***** válasza:
33%
Beteg vagy kérdező
dec. 1. 18:27
 27/45 anonim ***** válasza:
42%

Nem az, a válaszolók nem normálisak.

Először is:

LEHET NYITVA A BEJÁRATI AJTÓ!

Figyelj: Ha ki van nyitva és úgy mennek be a lakásába, az is törvényellenes! Akkor is, ha ő a nappaliban van, a bejárati ajtó nyitva van, SOHA SENKI sem mehet be, ugyanúgy birtokháborítást követ el, mintha feltörte volna a zárat, de akkor még tönkre is teszi a tulajdonát!

Ez a gyerek járt el szabálytalanul! Nem normális, az sem, hogy az anyja ezt hagyja, én már lecsesztem volna az enyémet, bár át sem küldöm, ha van ott olyan kutya, ami tök normális, ha harap, ha az enyém nem tartotta a határokat. Ki a fszom küldi át a gyerekét a harapós kutyás szomszéd házába egyedül?? Van nektek egyáltalán gyereketek?

Amúgy a kutyája lehet bármi miatt kettyós, nem csak elkényeztetés miatt, sima kis ideggyenge/demens kutya is lehet. Egyszerűen annyi a dolga, hogy a portáján belül tartja, ahova az engedélye nélkül törvényellenes bemenni. Nem hiszem, hogy betörésnek hívják, talán magánlaksértésnek, vagy ilyesminek, de büntethető.

A szülei a gyereknek idegbetegek, nem fenyegetőzünk és MINDIG a gyerekünk mellett vagyunk idegen állattal, pláne, hogy felügyeljük, mit csinál és mit nem. Tudjátok, ugye, hogy itt nem a kérdező kutyáját fogják elítélni, amiért megharapta a kutyát bántó kislányt, hanem a szülőket gondatlanságért és veszélyeztetésért??

Undorító, ostoba keselyű az összes itt válaszoló, pusztán azért, mert a kérdező ideges volt érthetően egy törvényszegés és a zaklatása miatt. Bizony, bejárkálni a házába és a kutyáját fenyegetni az zaklatás. Képzeld, ha esetleg pasi a kérdező és meglátta volna meztelen kijönni a zuhanyzóból a hatéves lány, aki illetéktelenül tartózkodott nála!

Bármelyik hatóság a kérdező oldalán állna, ti meg azért ugrottatok rá, mert mérgében nem bírt megfelelően fogalmazni, ami teljesen normális. Undorító, ahogy az internet összegyűjti a társadalom legalját, akik megerősítik egymás elmebaját és rázúdítják arra, akit bármelyik bíróság védene és az ő sérelmére állapítana meg törvényszegéseket.

Amúgy ja, nem vitatkozunk 6 évessel, viszont a gyerekek fejlődése szempontjából rohadt fontos, hogy visszajelzést kapjon olyan helytelen cselekedetre, ami másokat is érint. Így pl, ha beszólogat, vagy magánlaksért, tudatni kell vele, hogy nem teheti meg, és elmondani az anyjának is. Ezekre meg érdemes kihívni a gyermekvédelmet, mert aki hagyja más bejárati ajtaján bemenni a gyerekét ott, ahol harapta meg kutya, illetve a gyereke 6 évesen huzamosabb ideig van a lépcsőházban, az bizony megérdemli. 6 éves. Ne legyen a lépcsőházban télen. Fűtik egyáltalán?(nálunk nem).

dec. 1. 18:51
 28/45 anonim ***** válasza:
85%

Csak én értelmeztem úgy, hogy a kérdező az anyja lakásában volt???

"(én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm)"

Tehát elvileg nem a kérdező lakásában történt az eset.

dec. 1. 20:53
 29/45 anonim ***** válasza:
39%
C kategóriásoknál nem ritka eset hogy tárva nyitva minden. Ez náluk bevett szokás, hisz mindegyik távoli rokon egymásnak. Valószínűleg te is ez vagy kérdező, de legalábbis a párod.
dec. 2. 02:25
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

30as, én tudom, hogy értelmes vagyok, ezért dühít, hogy a sok alacsony iqs aluliskolázott elmebeteg megkövez egy normális embert, akivel szemben több törvénysértést is elkövettek.

Tökmindegy, hogy kinek a lakása, akkor sem mehet be oda szomszéd csak azért, mert egy kulcsra zárt ajtó nem tartotta nyitva! Ez magánlaksértés, nem hívta senki, nem mehet be valahova pusztán azért, mert kulcsra van zárva, sőt akkor sem, ha nyitva van az ajtó a sarkig. NEM MEHETSZ BE MÁS LAKÁSÁBA MEGHÍVÁS NÉLKÜL! SŐT a sajátodba se mehetsz be, ha az ki van adva! Ezért feljelenthet! Akkor is, ha gyerek követi el, előveszik a szülőket a gyermekvédelemnél.

A gyereket felügyelet alatt kell tartani és nem fenyegetünk erőszakkal sem állatot, sem embert. Mert az fenyegetés. Ha felrúgja a kutyádat, akkor is feljelentheted és biztosan neki lesz baja belőle, nem neked.

Ahhoz meg durván felelőtlennek kell lenni, hogy oda engedd a gyereked, ahol már megharapta kutya! (nekem van gyerekem). Nem mehet oda kutyához eleve egyedül és csak úgy bánhat vele, ahogy megengedem, folyamatos felügyelet mellett.

dec. 2. 04:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!