Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangosan sexelő szomszédnő. Direkt hergelni akarja a környék inceleit?
De komolyan, direkt nyitott ablaknál csinálja esténként, visong meg kajabál, a pasi nevét óbégatja, hogy " abba ne hagyd, Gianni, aaaaargh most de jó!"
Azért van ez, hogy piszkálja az sex bélkül tengődő inceleket? Vagy a többi exogám nő előtt arcoskodik azzal, hogy őt digó pasi művelgeti?
Sokat gondolsz magadról:D
Komolyan azt hiszed, hogy szex közben majd pont rád gondol? Még akkor sem gondol rád, amikor éppen rád néz!
Bár nem vagyok incel, de ilyen szomszédom nekem is volt.
Igazából olyan szinten hangos volt, hogy többen felriadtak rá. Nagyapámtól örökölt hegedűvel legalább annyit el tudtam érni, hogy becsukják az ablakot, mivel nem tudok hegedűlni. :) Minden egyes akciónál rá zendítettem :)
9es, kva jó lehet a szomszédságodban lakni XD
Az egyik elkezd sikongatni, a másik elkezd hegedülni. MÁr csak egy zsebkutya hiányzik, aki elkezd vadul ugatni a hangzavarra, meg persze egy csecsemő aki felsír:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!