Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom szomszédnője teljesen rá van állva a barátomra és neki fel sem tűnik?
Figyelt kérdés
Majdnem mindennap kaját visz neki, gyakran elviszi munkába, egyetemre, fuvarozza ide-oda, együtt borozgatnak és ha szólok még én vagyok rossz, szerinte ez csak kedvesség. Mit csináljak szerintetek?2021. nov. 22. 08:49
1/27 anonim válasza:
Csak ido kerdese es megfarkalja
2/27 anonim válasza:
"ha szólok még én vagyok rossz"
Milyen köztetek a kommunikáció? Miért nem hisz neked? Van más probléma a kapcsolatban?
3/27 anonim válasza:
szomszédnő gondolom idősebb jóval.. pót anyuci szerepet tölthet be..
4/27 anonim válasza:
A szomszédnő előnyben van, mert ő lakik közelebb a barátodhoz.
5/27 anonim válasza:
Jogos dolgokat pedzeget #4
Hh nem èltek együtt?
6/27 A kérdező kommentje:
A kommunikáció normális köztünk, mindent meg tudunk beszélni, de ha erről a nőről van szó elintézi azzal, hogy paranoiás vagyok. Valóban idősebb vagy 10 évvel. Azért nem élünk együtt, mert még tanulok, nincs pénzem albérletre.
2021. nov. 22. 12:02
7/27 anonim válasza:
Mikor ismerte meg, régebb óta a szomszédja, minthogy te lettél? Volt köztük valami korábban?
Az lehetne egy jó megoldás, hogy bemutat neki és közös programot szerveztek, ahol láthatnád hogyan viszonyulnak egymáshoz. Lehetséges, hogy csak beképzelsz dolgokat.
8/27 A kérdező kommentje:
Pár hónapja ismeri, amióta elköltözött abba az új házba nem hiszem hogy beképzelem, mert látom ahogy nevetnek, állandóan egyben vannak, az a nő minden alkalmat kihasznál arra, hogy a barátommal legyen
2021. nov. 22. 15:29
9/27 anonim válasza:
Tildsd meg neki.
Csak veled lehet senki mással.Es nevetni se szabad senkivel.
10/27 A kérdező kommentje:
Akkor meg megint én leszek a rossz meg a paranoiás
2021. nov. 23. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!