Szólnál a szomszédnak, hogy ne csinálják hangosan az élettárásával? Amit egyébként este szoktak normális emberek, de ők kora reggel 7-8 -kor üvöltözve?
az igazság az ,hogy ezt kb ugyanúgy el kell tűrni egy társasházban,mint pl a porszívózást,
ha hangosan porszívózik valaki, akkor hangosan csinálja,
ez hozzá tartozik az emberek életéhez,
más pl az,ha egy kutya hangosan ugat,
Hol az előírva, hogy normális ember csak este és csendben szeretkezhet????? Ők így szokták. Vagy az zavar, hogy 50 körüliek és naponta csinálják? Ha nem tetszik, kapcsold be a tévét, használj füldugót vagy szigeteld le a falakat.
Ha üvölt a tévé vagy megy az ordítozás egész nap, akkor szólnék. De te sem örülnél, ha naponta azzal vegzálnának, hogy hangos vagy a vécén vagy nagyon horkolsz.
"Amit egyébként este szoktak normális emberek"
Hogy mi a normális idő a házaséletre, az nagyon szubjektív dolog. Gondolom, amikor mindkét félnek kedve van hozzá:) Mint ahogy az is, hogy mi a kora reggel. Én pl. 7-8 órakor már a munkahelyemen vagyok, nekem a reggel 5 óra körül kezdődik. Aki műszakba jár, annak meg mégkorábban.
Hát én amikor picike 12 éves gyermek voltam,majdnem megőrültem mert az AA-AAAAAA!A A A A hangok mellé még ilyen vádállat GRRRRRRRRRR MHRRGRRR hangokat is kiadott Mr. Szomszéd,és gondolhatod majdnem halálra rémültem(tudtam ám hogy mi folyik ott).
Ciki lenne ha megmondanád,és igen romlana még azon a szegényes szomszéd kapcsolaton is.Az enyémek abba hagyták mert szakítottak,az új nőjével nem hangoskodott.
De ha meg kell mondani akkor legyen!Nem kell feltétlenul azt mondani :
-Elnézést de mostanában nagyon zavarnak bennünket a SZEX hangok,esetleg tudnák mellőzni ?
Valami ilyesmit mondanék:
-Mostanában valami zavaró hangokat hallottunk,esetleg nincs valami háziállatuk,mert vonyításra lettünk figyelmesek!
Vagy valami ilyen szimpla dumát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!