Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a bolond,mert nem tűrőm el a lakásomban a szomszéd idióta gyerekét?

Figyelt kérdés

Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ...

Azonnal ki zavartam őket mivel nekem van 2 kicsi kutyám és volt incidensem belőle,hogy megharapta a kislányt mivel azt hitte mindent lehet vele ,én szoltam rá h nem kéne, utána olyan beszólogatásokat kaptam az apjától ,hogy még egy ilyen megrepteti a kutyámat ... na ez volt az első és utolsó.

A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban és teli szaájjal,uutálom a kutyád mert harap... na mondom senki nem mondta h gyere és simogasd meg ....

Az anyja le üvöltötte a fejem h te beteg bolond vagy h bele kötsz egy 6 éves gyerekbe és rám baszta az ajtót mivel ezek után át mentem h nem kell ide többett át küldeni .

Most tényleg velem van a gond? N32

dec. 1. 16:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
73%
Kedves Kérdező, saját bevallásod szerint mennyire erős az önirányítási képességed? Mennyire vagy stresszálló? Milyen gyakran vannak indulatkitörési problémáid? Van-e vonatkozó idegorvosi, pszichológusi diagnózisod? Volt-e már rendőrségi problémád viselkedési gondok miatt?
dec. 1. 16:53
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

Tehát, a bej!rati ajtód nem volt zárva, mert, hacsak nem profi berörő a két 6 éves, akkor nem jutnak be másképp.

Zárd az ajtód. Nem csak a gyerekek miatt, az a legkevesebb, de mi van, ha más megy be?

Ha olyan stílusban adtad elő magad mint itt és a szomszéd is hasonszőrű, akkor nem meglepő az eredmény.

Mint írtam fentebb, jogosan vagy dühös, hogy a gyerekek nem ismerik a magán tulajdont, de a szüleik dolga lenne megtanítani. Az is jogos, ha átkopogsz, hogy ezt beszéljék át a gyerekekkel, mert egyrészt zavaró, másrészt veszélyes mások lakásába bemenni illetéktelenül és technikailag büntetendő is. De gyanítom inkább a szidkozódás és feszültségkeltés, kötekedés volt jellemző a beszélgetésre mindkét oldalról, aminek a végén ràdbszták az ajtót.

Te se viselkedsz felelősségteljes felnőtt módjára. Se az ajtóval, se a konfliktus kezeléssel.

dec. 1. 16:55
 13/45 anonim ***** válasza:
89%

"senki nem írta h a bejárati ajtó zárva volt"

"Miért tusolsz nyitott bejárati ajtóval?"

"A nyitott ajtó valóban hiba. "

"nem nyitott jtónál tusoltam"

Mindenki a bejárati ajtódra utalt, mikor megemlítette, az egyikük így is fogalmazott, mire közölted, hogy nem volt nyitva. Az, hogy te nem tudsz szöveget értelmezni és nem a kérdésre válaszolsz, nem más hülyesége.

dec. 1. 16:59
 14/45 anonim ***** válasza:
81%
Idióta vagy, a kutyád is egy idióta, a szomszédaid is idióták. Maradjatok együtt szűk körben.
dec. 1. 17:09
 15/45 anonim ***** válasza:
81%
Kész, bolondok háza, nagyon jó! :D Külön örülök hogy a felnőtt párkapcsolatokba hoztad ezt az őrült káoszt, imádom :D
dec. 1. 17:15
 16/45 anonim ***** válasza:
23%

Elég katyvasz egy stroy ez…

Kicsik még, te is voltàl ilyen, nem kell rühellened őket. Másrészt inkább neveld a kutyádat, nekem volt németjuhászom, rotim az úgy meg volt nevelve, hogy bárki bármit csinálhatott vele (persze, ha előtte “bemutattam” neki és megvolt ez a “ő jó ember ne bántsd” dolog) nem harapott, nem morgott. Ha az én gyerekem harapta volna meg a kis neveletlen korcsod hidd el az már rég a föld alatt lenne tápanyagnak.

dec. 1. 17:19
 17/45 anonim ***** válasza:
23%
Össze vissza irkalsz. Olvasd már vissza kérdező hogy miket írtál. Egyik szavaddal ütöd a másikat. Legalább legközelebb jobb kamuval állj elő. Valami baj van nálad a toronyban! Neveld meg azt a dögöd. Utána állj neki egy 6 éves GYEREKKEL veszekedni!
dec. 1. 17:31
 18/45 anonim ***** válasza:
83%
Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki🤣
dec. 1. 17:31
 19/45 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem bolond vagy, idegbeteg, undorítóan beszélsz más emberekről. ÉS nem csodálkozz, ha nem érthető a sztorid, mert nem vagy képes összeszedetten fogalmazni! Nem azért vagy bolond, mert nem akarsz beengedni gyerekeket a lakásba, ahol anyád él ha jól értem, hanem mert indulatkezelési problémáid vannak és ez neked fel sem tűnik.
dec. 1. 17:38
 20/45 anonim ***** válasza:
55%

1. Ha zuhanyzol miért nincs kulcsrazárva az ajtó?? Úgy bárki be tud menni. Nincs biztonságérzés. Ha szellőztetsz vagy pakolsz, és azért van nyitva, akkor azt mondom oké, de ne hagyd nyitva. Főleg őrizetlenül.

2. Ne a gyerekkel veszekedj, mert nem a te dolgod megnevelni őket, hanem az anyjának!

dec. 1. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!