Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a bolond,mert nem tűrőm el a lakásomban a szomszéd idióta gyerekét?

Figyelt kérdés

Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ...

Azonnal ki zavartam őket mivel nekem van 2 kicsi kutyám és volt incidensem belőle,hogy megharapta a kislányt mivel azt hitte mindent lehet vele ,én szoltam rá h nem kéne, utána olyan beszólogatásokat kaptam az apjától ,hogy még egy ilyen megrepteti a kutyámat ... na ez volt az első és utolsó.

A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban és teli szaájjal,uutálom a kutyád mert harap... na mondom senki nem mondta h gyere és simogasd meg ....

Az anyja le üvöltötte a fejem h te beteg bolond vagy h bele kötsz egy 6 éves gyerekbe és rám baszta az ajtót mivel ezek után át mentem h nem kell ide többett át küldeni .

Most tényleg velem van a gond? N32

dec. 1. 16:32
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kicsit kusza lett ,tiszta ideg vagyok és most nézem,nem is jó helyre írtam. elnézést !
dec. 1. 16:34
 2/45 anonim ***** válasza:
80%
Miért tusolsz nyitott bejárati ajtóval? Jó, hogy csak a gyerekek mentek be.
dec. 1. 16:37
 3/45 anonim ***** válasza:
37%
Hát, mint magad is belátod, nem állsz az önuralom kibillenthetetlen és magas fokán. Más szituációkban is előfordul, vagy csak a szóban forgó gyermekkel kapcsolatban?
dec. 1. 16:37
 4/45 anonim ***** válasza:
79%

A nyitott ajtó valóban hiba. És kötözködni se állunk le egy 6 évessel, mert hamar a szintjére kerülünk. Jó, hogy a nyelved nem dugtad ki rá. Persze az anyja meg is nevelhetné, de ez se a te dolgod.

Azon jogosan akadsz fönn, hogy bemegy a lakásodba illetéktelenül és gáz, hogy az anyja nem akadt fenn ezen. Az is gáz, hogy egy 6 éves felhatalmazva érzi magát, hogy beszólogasson, de te vagy a nagyobb, neked kell felnőtt módra viselkedned.

Szóval, összességében itt szerintem egyikőtök se viselkedik normálisan.

dec. 1. 16:40
 5/45 A kérdező kommentje:

nem nyitott jtónál tusoltam .

a másik mikor jöttem ki ott dekkolt ,de minek jön át ha harapja a kutyám ?

utána megint nekem esnek ?

Ti tudjátok értelmezni amit mondok ?

dec. 1. 16:40
 6/45 A kérdező kommentje:

Ha harapja a kutyám ,aki eleve még soha senkit nem kell át jönni, a másik mivel a jó édes...va anyjanak mertem szólni ,hogynem kell éppen ezért a gyerekét át küldeni meg nem átjáró hát még neki állt feljebb és a sárga földig le lettem hordva

a saját lakásomban pedig had csináljak azt amit akarok

dec. 1. 16:43
 7/45 anonim ***** válasza:
90%
Hogy mennek csak úgy be a lakásodba?
dec. 1. 16:45
 8/45 anonim ***** válasza:
86%

"Közvetlen szomszéd,az anyja át küldte valamiért (én tusoltam pont ,hétvégén anyunál töltöm) egyszer csak jövök ki erre két takony 6 éves kilány dekkol a nappali közepén,eleve is rühellem a lány majd mesélem h miért ..."

Ezt mondjuk nehéz...

Egy lányt rühellsz, de kettő dekkolt ott (most akkor hol?) mikor kijöttél a zuhanyból.

A kertedbe mentek be? Mert akkor meg a kapu volt nyitva, az se jobb.

"A következő,reggel jöttem át erre a kis takony all a lépcsőházban " Ha a lépcsőházban állt, akkor mégis társas ház, ahol a lakásodba kellett bemennie, mert ha az ajtón kívül áll, nem tudja megharapni a kutyád.

Szóval ja, mi vagyunk a hülyék, ha nem értjük, hogy egy zárt ajtón, hogy jutott be egy, (vagy két kislány), amíg zuhanyoztál.

dec. 1. 16:46
 9/45 A kérdező kommentje:

mivel anynál vagyok még egy órával előtte szolt az anyjának ,hogy van valami amit oda akar nekik adni majd jöjjön át az anyja (nekem így mesélték)

erre gondolt egyet a gyerek és a mostoha testvére 2 perc után át jönnek ,és jövök ki a tusból ki nyitom az ajtót és két takony ott dekkol meg rohangált előtte a lakásban ,én ott idegbe raktam magam és ki zavartam mind a kettőt azért áljon meg a menet ... fel öltöztem át kopogtom h ez most mi erre én vagyok minden beteg idiótának el hordva és rám csapta az anyja az ajtót

dec. 1. 16:49
 10/45 A kérdező kommentje:
senki nem írta h a bejárati ajtó zárva volt ... igen te vagya hülye :D
dec. 1. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!