Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?

#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
51%
Én nem értem miért estek neki a kérdezőnek, igenis nem normális ez a helyzet. Egy párkapcsolatban, ha komoly, közös erőforrások vannak. A pasi rosszabbul jönne ki, ha egyedül lenne, mert fizethetne albit is. Nálunk hasonló volt a helyzet, az én lakásomban éltünk, cserébe volt olyan időszak, amikor én csak ösztöndíjat kaptam, aminél ő lazán 3* annyit keresett. Értelemszerűen ő vállalt többet a költségekből, hogy nekem is maradjon. Sőt, amikor tönkrement a laptopom, beszállt annak az árába is. Most már házasok vagyunk és én is keresek annyit mint ő, egyszerűen közös mindkét fizu, együtt beszéljük meg mire kell és mennyi. Nem értem hogy lehet egy párkapcsolatban úgy élni, mintha lakótársak lennének a felek, akik számla szerint felezik a boltot. Ennél még egyedül lenni is jobb.
szept. 2. 15:36
 72/72 anonim ***** válasza:

Azért csinálják mert nem bíznak a másikban, nem szeretik és félnek hogy rosszul járnak anyagilag.

Van akinek rossz tapasztalata van, és van aki csak egyszerűen egy kicsinyes zsugori ember aki a fogához veri a garast és minden helyzetben számolgat hogy nehogy egy forinttal is megrövidítse valaki.

Én közös kasszán vagyok a férjemmel, soha nem féltette tőlem a pénzét, ahogyan én sem tőle az én keresetemet.

De mi egy csapat vagyunk.

szept. 2. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!