Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?

#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
76%

Az az ember aki rosszul húzza meg a határait, maga tehet róla és nem a párja.

Kérdező teremtett egy világot maga körül, ami már nem megfelelő számára.

Tessék változtatni, és utána is és utána is.

Elvárás nem megoldás, a megbeszélésből viszont igyekezettel lehet építkezni.

A férfihez semmi közünk, de a Kérdező választotta és horgonyzott le mellette. ("Amilyet szakítottál azt szagolod")

Kik vagyunk hogy becsméreljük a férfit akit nem is ismerünk egy félsztoriból, attól a személytől aki maga hozta magát ebbe a helyzetbe?

ÉLet igazságtalan? Fizetésed igazságtalan, lehet a munkaadódat kellene helyretenni hogy fizessen többet és megoldódnak egycsapásra a gondjaid otthon. (jah nemfognak)

2024. júl. 5. 12:25
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerinten a pasid ne igazán egyen már, ha nálad lakik XDDDDDD
2024. júl. 5. 13:56
 63/72 anonim ***** válasza:
100%

Azért az durva hogy egyesek itt az ingyen lakhatásról beszélnek.

Mikor osszejottunk a férjemmel először az én házamban éltünk, most az oveben. Eszébe sem jutott egyikőnknek sem ezért cserébe pénzt kérni a másiktól, hisz nem albérlő hanem a párunk. Ne legyetek már ennyire fillérbszok..

2024. júl. 5. 13:56
 64/72 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó!

De a te férjed eldugdosta előlem a fizetését?

Soha nem kaptál tőle semmit?

2024. júl. 5. 15:42
 65/72 anonim ***** válasza:
71%

"nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is"

Járj műkörmöshöz, és vegyél ruhát magadnak, és a maradékból vegyél kaját.

2024. júl. 5. 16:27
 66/72 anonim ***** válasza:
77%

Itt sincs eldugdosva semmi csak szimplán külön kasszán vannak, ne képzelodj!! És igen, mi is külön kasszán voltunk és vagyunk, pontosan azért mert én nem várom el tőle hogy az én igenyeimet finanszírozza.

És mifélét kellene tőle kapnom? Nyilván az évek alatt kaptam már tőle ajándékot, de nem műkörmöt meg fodrászt rendszeresen stb.

2024. júl. 5. 17:21
 67/72 anonim ***** válasza:
16%

Ti minek vagytok házasok?

Sok carevő barátom volt, de nem olyanhoz mentem hozzá.

Azokkal szakítottam.

És nem is 1 közülük a mai napig nem talál nőt.

Szóval ezekből lett a magányos panaszkodó pali.

2024. júl. 5. 21:48
 68/72 anonim ***** válasza:
77%
#67 mi közöd van hozzá hogy kik hogyan egyeznek meg? Ez nem a férjem szarevőségéről szól hanem arról hogy én nem vagyok olyan szánalmas csöves aki a pasi pénzéből akarja finanszírozni a szempillajat. Döbbenet hogy vannak egyedül is életképes nők, mi?
2024. júl. 6. 06:45
 69/72 Noren1989 ***** válasza:
100%
Gyerekek, mielőtt àtharapjàtok itt egymàs torkàt: kérdezőnk a kérdés feltevése utàn max 2óràig volt itt. Szarevő kamukérdés, amin megy a vita...
2024. júl. 6. 06:50
 70/72 anonim ***** válasza:

Megtakaritasroo meg nem is volt szo, lehet befektetne az egyik havi 10-500at a masik meg inkabb utazna a ketto pedig egyutt nem megy

Akkor aki felretesz az is rossz?

Nyugdijnal megnezzuk!

2024. júl. 6. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!