Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja ismertem meg egy pasit.Elszeretne menni velem 1 hétre kikapcsolódni külföldre.Mindenki a saját részét fizeti.Azt szeretné,hogy a pènzt(saját részem) előre utaljam át neki holnap a bankszámlájára.Minek kéri előre a pénzt?
Úgy beszéltük meg,hogy személyesen fizetjük be az utat együtt az utazási irodánál.
Nem hiszem,hogy pénzt akarna kicsalni tőlem.Elvitt a lakására,ismerem a barátait,bemutatott a szüleinek,rokonainak.Munkahelyét is tudom hol van.
Nem tudna eltünni.
Eltűnni lehet nem, de lelépni a pénzeddel attól még le tud. Ha te önként utalgatsz valakinek, nem biztos, hogy azt vissza tudod tőle szerezni. (Gondolom, ha van írásos bizonyíték arról, hogy mit beszéltetek meg, akkor igen, kérdés, van-e kedved ilyesmivel szórakozni.)
Pár hónapos ismerősnek biztos nem utalgatnék előre pénzt :D
kizárt, utalja át öt az egészet, és majd te fizeted neki, nézd meg, hogy erre mit lép, ha bizalmatlan, és jön a nem bizol bennem dumával, akkor mond neki te is, hogy akkor te sem bizom bennem?
de ez nagyon ciki igy tényleg
Te nem láttad még a "Tinder csaló" filmet?
Amit az utolsó ír, simán elképzelhető.
Minek utalnál ugyan, legyen eszed.
miért úgy hivod, hogy pasi, nekem ez fura
miért mész egy idegennel külföldre, én nem mennék akit úgy hivok, hogy pasi, mennyi az a pár hónapja?
attól függetlenül, hogy kit mutat be, és milyen összegről van itt szó egyáltalán, hová mennél vele, kinek az ötlete volt az egész?
ha gyanakszol akkor már baj van itt szerintem, nincs bizalom részedről, és még igy akarsz elmenni vele külföldre?
mond azt, hogy meggondoltad magad, maradjatok itthon, mit lép erre?
"Úgy beszéltük meg,hogy személyesen fizetjük be az utat együtt az utazási irodánál."
Akkor most ne variáljon. Legyen úgy, ahogy megbeszéltétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!