Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit arul egy ferfirol az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit arul egy ferfirol az, ha sajat maga facebookon a boritokepe es lajkolja sajat maga kepet?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 23:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Szerinted?
2023. szept. 17. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Az hogy mast nem erdekel rajta kivul..
2023. szept. 17. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Van erre egy tök jó mém, hadd ne keressem meg az éjszaka közepén, lényegel, hogy egy önlesz.pó elefántot ábrázol és nagyon találó.
2023. szept. 18. 00:10
 4/10 anonim válasza:

Tessék, itt érkezik az elefántos mém:

[link]

2023. szept. 18. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Ez az, köszi!
2023. szept. 18. 00:23
 6/10 anonim válasza:
Szívesen, egyébként találó hasonlat. :-)
2023. szept. 18. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:

En is amikor a beallitasokkal vacakoltam veletlen lajkoltam a sajátom alig birtam leszedni a lájkot.

Tiszta idegesito volt. Gondolom őis veletetlen tette es nem vacakol azzal.hogy leszedje a saját lájkját.

2023. szept. 18. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
7#. Ja. Velem is volt már ilyen. Nyomasztó arra gondolni, hogy valaki a monitor túloldalán lehet hogy önfelsz.pónak bélyegez egy véletlen like miatt.
2023. szept. 18. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én igy lesz.rtam volna de en is tudom milyenek az emberek hogy egy lájktól már analizálnak mindent hogy úristen mit jelenthet🤣

Igy én azert megizzasztottam magam azzal hogy törlöm a véletlen lájkokat:D

2023. szept. 18. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Én ezért nem lájkolok soha semmit, mások képeit/posztjait se. Így aztán nincs mibe belemagyarázni sem.
2023. szept. 18. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!