Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit arul egy ferfirol az, ha sajat maga facebookon a boritokepe es lajkolja sajat maga kepet?
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 23:08
1/10 A kérdező kommentje:
Szerinted?
2023. szept. 17. 23:08
2/10 anonim válasza:
Az hogy mast nem erdekel rajta kivul..
3/10 anonim válasza:
Van erre egy tök jó mém, hadd ne keressem meg az éjszaka közepén, lényegel, hogy egy önlesz.pó elefántot ábrázol és nagyon találó.
4/10 anonim válasza:
Tessék, itt érkezik az elefántos mém:
6/10 anonim válasza:
Szívesen, egyébként találó hasonlat. :-)
7/10 anonim válasza:
En is amikor a beallitasokkal vacakoltam veletlen lajkoltam a sajátom alig birtam leszedni a lájkot.
Tiszta idegesito volt. Gondolom őis veletetlen tette es nem vacakol azzal.hogy leszedje a saját lájkját.
8/10 anonim válasza:
7#. Ja. Velem is volt már ilyen. Nyomasztó arra gondolni, hogy valaki a monitor túloldalán lehet hogy önfelsz.pónak bélyegez egy véletlen like miatt.
9/10 anonim válasza:
Én igy lesz.rtam volna de en is tudom milyenek az emberek hogy egy lájktól már analizálnak mindent hogy úristen mit jelenthet🤣
Igy én azert megizzasztottam magam azzal hogy törlöm a véletlen lájkokat:D
10/10 anonim válasza:
9. Én ezért nem lájkolok soha semmit, mások képeit/posztjait se. Így aztán nincs mibe belemagyarázni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!