Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valami, hogy egy lánynak facebookon mi a borítóképe?
Ezt:
vagy ezt:
a borítóképet, milyen belső érzésekkel teli lányok teszik ki? vagy mire vágynak? vagy mit várnak másoktól?
olyanoktól kellene válasz leginkább, akiknek valamelyik a kettő közül kint van, és hogy mit éreztek...
gondoltam én is arra hogy "én más vagyok mint a többiek"
de nemtudom mik is :D
szerintem aki ilyet kitesz, az vágyik egy hiper szuper mindenben kiváló pasira, de közben ez ribike. igazam lehet szerintetek?
A facebook egy színház , mindenki teszi az agyát , játssza a szerepét , csak nagyon kevés ember adja önmagát. Szóval szerintem egy borítókép alapján még nem lehet túl sok következtetést levonni (azért a 2. képen elmosolyodtam :D)
20F
Ezek a borítóképek tipikus tömeg cuccok. Szerintem is csak annyi, hogy azt hiszik emiatt mások, közben pedig ők is ugyan olyanok, mint a többi lány.
Én személy szerint magamnak készítek borító képeket, nem pedig itt-ott talált képeket rakok ki, de ettől nem érzem másnak magam, csak jó érzés, hogy egyedi :)
Nekem a második van kinn, az egyik barátom tette ki, pedig nem ezt kértem.
De én meg olyan béna vagyok hozzá, hogy nem tudom megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!