Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az igaz, hogy az emberek többsége tudat alatt a saját szülei mintáját másolja a párkapcsolatában?
Hm, az én párom kiköpött anyum es ő szerinte én az ő anyujára hasonlítok személyiséget tekintve. :DDD
Nem mindenkire vonatkozik ez, de ránk bizony igen. Pedig nem kerestem és ő se anyunkhoz hasonló emberkét tudatosan.
Akkor jó hogy soha nem lehet
Így engem senki nem fog összeverni
#5:
Én személyiséget írtam és mégcsak nem is a saját szülőről. XD
Amúgy en se értem őszintén szólva, hogy mire gondolsz.
Mondjuk ha azt, hogy az ő kapcsolatukat másolom-e a válasz nem, de mivel nagyon szép kapcsolat így én is szeretnék közepesen hasonlót, a párommal olyasmi is, az ő szülei házassága kevésbé volt jó, úgyhogy az ő oldala nem nyom a latba. Szóval ismét nem teljesen igaz, mert ő sem másolja az ő kapcsolatukat és nem a saját szülőinkre hasonlítunk.
Igen igaz. Van egy tudatalatti motivációja, hogy megértse a szülei miért így viselkednek. Ebből eldönti hogy követi vagy szembe megy vele. De a lényegi probléma még mindig nincs megoldva. Mi lehet az?
Szülőkkel kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!