Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az igaz, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az igaz, hogy az emberek többsége tudat alatt a saját szülei mintáját másolja a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 12:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Van benne valami, még akkor is, ha egyáltalán nem szeretnénk olyanok lenni.
2023. aug. 26. 12:09
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
:D Nem tudom , de az én párom sokkal jobb és semmiben sem hasonlít egyik szüleimre sem, sem külsőre sem belsőleg sem mert pont az ellentéte hozzájuk képest ...
2023. aug. 26. 12:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hm, az én párom kiköpött anyum es ő szerinte én az ő anyujára hasonlítok személyiséget tekintve. :DDD

Nem mindenkire vonatkozik ez, de ránk bizony igen. Pedig nem kerestem és ő se anyunkhoz hasonló emberkét tudatosan.

2023. aug. 26. 12:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem, mert elemző típusú ember vagyok aki korán meglátta hogy mi a hiba a szülei kapcsolatában, és ezt tudatosítottam hogy így nem lehet. Anyám megmaradt apám mellett akit nem szeret és de mégis vele maradt megkeseredni és szolgálni őt élete végéig. Na én sosem szolgáltattam ki magam még senkinek, és amint kiszerettem valakiből onnan kiléptem.
2023. aug. 26. 12:35
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mire volt értve a kérdés, kapcsolati minta vagy személyiségbeli?
2023. aug. 26. 12:37
 6/19 anonim ***** válasza:

Akkor jó hogy soha nem lehet

Így engem senki nem fog összeverni

2023. aug. 26. 12:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Én személyiséget írtam és mégcsak nem is a saját szülőről. XD

Amúgy en se értem őszintén szólva, hogy mire gondolsz.

Mondjuk ha azt, hogy az ő kapcsolatukat másolom-e a válasz nem, de mivel nagyon szép kapcsolat így én is szeretnék közepesen hasonlót, a párommal olyasmi is, az ő szülei házassága kevésbé volt jó, úgyhogy az ő oldala nem nyom a latba. Szóval ismét nem teljesen igaz, mert ő sem másolja az ő kapcsolatukat és nem a saját szülőinkre hasonlítunk.

2023. aug. 26. 12:43
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Igen igaz. Van egy tudatalatti motivációja, hogy megértse a szülei miért így viselkednek. Ebből eldönti hogy követi vagy szembe megy vele. De a lényegi probléma még mindig nincs megoldva. Mi lehet az?

Szülőkkel kapcsolatos.

2023. aug. 26. 13:54
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez pszichológiai tény, nem csupán egy elmélet.
2023. aug. 26. 13:57
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem teljesen igaz ez. Mint ahogy az is hogy sokmindent otthonról hozol, így az ertekrendet is
2023. aug. 26. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!