Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kibékültek a volt párjukkal, azokat nem zavarja, hogy addig mással volt a "párja"?
Hogy lehet szakítasok után, ha nem is kibékülni, de egyáltalán jól érezni magunkat ennek tudatában a másikkal, találkozni ennek tudatában a másikkal, önfeledten ennek tudatában beszélgetni a másikkal?
Ott ülne velem szemben és csak azt látnám rajta hogy mással is volt. Ha megcsókolna, hogy előttem más nyála volt a szájában. Ha hozzámérne, hogy nemrég máshoz nyúlkált.
Veszekedés után szoktak kibékülni egymással. Ha egy kapcsolat szétmegy, ott én nem látom értelmét az újrakezdésnek, mert az emberek gyömeresen nem változnak meg.
Ha egy heves veszekedés után a másik hirtelen lefeküdne egy harmadik személlyel, akkor utána mehetne, amerre lát.
1.és 2. Leírnátok magyarul? Szeretném érteni.
Szóval aki elnéz ilyeneket, kibékül az vmi magasztosabb szinten lenne??
4 Látod, most ís a keserű gúnyt választottad, ahelyett, hogy egy kicsit végig gondolnád..
Nem elnéz-hiszen a msik ember lelke is megsérül, nem szőnyeg alá söpör valamit, hanem igyekszik mindent önmagába helyre pakolni és az események valódi kiindulópontját megtalálni. Ha mindez meg van-utána jön a kegyelem-ha kéri valaki.
Egy kapcsolatban (bármelyik kapcsolathoz) mindig ketten kellenek. Ahogy az eseményekhez is. És nincs olyan,. hogy csak az egyik hibás. A hivbához is ketten kellenek. És ketten kellenek a helyreállításhoz is-lelkileg is. Csak a lelkieknél belép a plusz, a kegyelem is. Ha már a testieken túl tudsz látni. De ha csak a testre figyelsz-akkor hibázol.
Milyen keserű gúny? Teljesen normálisan kérdeztem mivel nem értem.
Az más amikor egy kapcsolat előtt nyilvan nem szűz vki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!