Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kibékültek a volt párjukkal, azokat nem zavarja, hogy addig mással volt a "párja"?
Hogy lehet szakítasok után, ha nem is kibékülni, de egyáltalán jól érezni magunkat ennek tudatában a másikkal, találkozni ennek tudatában a másikkal, önfeledten ennek tudatában beszélgetni a másikkal?
Ott ülne velem szemben és csak azt látnám rajta hogy mással is volt. Ha megcsókolna, hogy előttem más nyála volt a szájában. Ha hozzámérne, hogy nemrég máshoz nyúlkált.
Drága ez a pasiknál ugy megy hogy az egyik miatt sírnak évekig es barmikor eldobnak érte bàrkit ha sak egy kicsi remény is van arra hogy visszajön.
Másik exem megint egy csettintés lenne. Csóri ígerget már mindent, feleségül is kér csak menjek vissza. Addig meghúz ugyan ezt azt akik a háta közepére se kellenek másra. Mint ahogy számtalan olyan is van aki lazkat tart, de aztán egy nő miatt meg kivágja az összeset mert beütött ámor nyila.
Naluk külön van a szex teljesen. Erzelemmentesen nyomják bárkivel addig, mig egybe nem lesznek szerelmesek.
30#
De nem nemtelenek vagyunk egymásnak. Ő nekem férfi én meg neki nő vagyok. Van a kémia is.
Ezer biztos hogy nyomulna is.
Engem se kéne érdekelne hagyhatnám magam hogy sodorjon az egész nem kéne agyalni sem. Ahogy esik ugy puffan minek érdekeljen egyaltalan mi lesz?
Nekem az a bajom ahogy közelítene jön ez a gát bennem.
32# nem cserélt le!
Nem ő szakított. Bármikor visszajönne. Ahogy mindog is visszajött egy nyikkanásomra is mindig.
Meg ahogy a másik is.
Szívből voltak velem. Meg akarnának is vissza.
33. De nem vagy szerelmes.
Mit érdekel akkor kivel szexelt, te nem akartad őt...
Én is többször voltam ilyesmi szitukban, de nem érdekelt kivel volt kivel nem, mivel ÉN nem akartam tőlük semmit.
És ez neked nem elég, a női hiúságodnak, hogy visszakullognának egyből?
Ettől nagyobb egótunning nem létezik. Kit érdekel, hogy kivel feküdt össze, ha téged akar? Az a baj, hogy unalomból lennél vele és az, hogy ki vagy akadva azon, hogy másokkal feküdt össze miközben te raktad ki. Nem gondolod komolyan, hogy colibatusban marad.
Nem egotuning kell.
Hanem unatkozom csak, és tudom hogy vele jó lenne.
Csak ott az a de
Azért a legtöbb embernek nem jön be ha mással is k.fél a párja meg akivel van/lenne.
Kezeltesd magad te
Azért kezeltesd magad, mert még csak nem is szereted, csak birtoklási vágy vezérel és az a tudat, hogy lecserélt. Azt hitted, hogy nem fog, mert annyira de annyira "oda van érted" miközben mégha úgy is van és nem bebeszéled magadnak, akkor sem kéne kiakadni azon, hogy mással volt hiszen kidobtad. Nem gondolhatod komolyan, hogy most akkor megszűnt férfi lenni. Ráadásul az egész cirkusz csak azért van, mert uncsizol, nincs kivel bulizni, lol. Neked barátaid nincsenek? Nem akad olyan férfi, aki jól megnyom, hogy ne unatkozz, vagy mi a franc bajod van? Normális ember így nem gondolkodik hiába nem tetszik.
Tudod mi lesz? Ha felkeresed és belemegy használni fog téged mint a huzat de közben másokkal is össze fog feküdni. Mi értelme van az egész maskarádénak? Unatkozol, ja, foglalkozz mással, ilyen egyszerű és menj el szakemberhez, rád fér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!