Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik kibékültek a volt párjukk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kibékültek a volt párjukkal, azokat nem zavarja, hogy addig mással volt a "párja"?

Figyelt kérdés

Hogy lehet szakítasok után, ha nem is kibékülni, de egyáltalán jól érezni magunkat ennek tudatában a másikkal, találkozni ennek tudatában a másikkal, önfeledten ennek tudatában beszélgetni a másikkal?

Ott ülne velem szemben és csak azt látnám rajta hogy mással is volt. Ha megcsókolna, hogy előttem más nyála volt a szájában. Ha hozzámérne, hogy nemrég máshoz nyúlkált.

2023. ápr. 22. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
91%
10 Nem emiatt vannak a válások. Ez csak a látszat. De ebbe most ne menjünk bele, egyrészt mert idő sincs rá, másrészt ez már jóval túl mutat a mostani laza beszélgetésen.
2023. ápr. 22. 09:15
 12/67 A kérdező kommentje:

Nem tokmindegy hogy házasság előtt vagy kozben megy vki "félre"? Nagyban más azért sokminden.

Valakivel jartál vele éltél aztan mással k.fél. de te meg mintha mi sem történt volna?

Most nem azok érdekelnek akik megcsalásokat is elnéznek nekik annyira mindegy.

Illetve de. Hogy csinálják ezt hogy ez se szamít nekik?

2023. ápr. 22. 09:16
 13/67 A kérdező kommentje:
11 normal esetben aki megcsalja a hazastársát normál esetben mehet a p.csába. akik ettől eltérnek és hozza tudnak ezek után is nyúlni a másikhoz? Azok azt hogy?
2023. ápr. 22. 09:17
 14/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod elviselni azt a tényt, hogy mással volt, akkor ne légy vele. Én egyedül ezt úgy értem, hogy szerelmes vagy belé és nem voltál senkivel míg ő azt mondja szerelmes volt beléd végig míg mással volt.

Mondhatni ha igaz, hogy érzelmileg csalta a másik személyt, kihasználta, pótlék volt. Ha pedig nem igaz, hogy szeret, akkor meg egyáltalán nincs értelme újrakezdeni vele. Pluszban nem tudom miért lett vége, de ha bizalmatlanság, féltékenység miatt, akkor aztán tényleg nem értem miért is lennél vele újra együtt. Féltékeny vagy ugyanúgy, ez nem fog megváltozni...

2023. ápr. 22. 09:18
 15/67 A kérdező kommentje:

Az én részemről nem is vagyok vele.

De mások meg simán együtt vannak exekkel vagy olyanokkal akik csalják a jelenben is. Hogy csinálják?

2023. ápr. 22. 09:21
 16/67 A kérdező kommentje:

Nem szerelmes vagyok hanem unatkozom csak. Es tudom az exem meg ugrana azonnal es mehetnék vele bulizni is meg a világ végére is.egy hívásomba kerülne csak.

Csak mélyebben belegondolva ott ülne velem szemben es ez az érzés mikor meg akarna csókolni..

2023. ápr. 22. 09:22
 17/67 anonim ***** válasza:
91%

Gyerek, pénz miatt elviselik.

Lehet nem is érdekli őket, örülnek, hogy máshoz megy a társ, vagy nekik is van szerető.

2023. ápr. 22. 09:23
 18/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy szerelmes, akkor miért lennél vele együtt? Nem értem.

Bulizni mehetsz vele mint barát, nem kell neked belevinni testiseget. Unatkozol? Foglald le magad, keress más férfit szexre, ha az hiányzik. Az ex nem hiába ex, miért nem maradhat a múltban? Millió szingli férfi létezik...

2023. ápr. 22. 09:25
 19/67 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom nem volt szűz, amikor először összejöttetek.

Ott hogy ugrottad meg ezeket a gondolatokat?

2023. ápr. 22. 09:57
 20/67 A kérdező kommentje:

Errol irtam utolsó, olvasd vissza. senki nem szűz.

Nem lehet vele másképp bulizni meg semmit. Nem barát. Hanem ex.a szememben férfi, a szemében meg nő vagyok.

Meg volt már ilyen hogy szakítás után hajtott rám erőszakkal csókolt. Erőszakkal tette át a nyelvét. Neki ez megy.

Meg millio másnak is. Nekem meg nem megy.

2023. ápr. 22. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!