Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik kibékültek a volt párjukk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kibékültek a volt párjukkal, azokat nem zavarja, hogy addig mással volt a "párja"?

Figyelt kérdés

Hogy lehet szakítasok után, ha nem is kibékülni, de egyáltalán jól érezni magunkat ennek tudatában a másikkal, találkozni ennek tudatában a másikkal, önfeledten ennek tudatában beszélgetni a másikkal?

Ott ülne velem szemben és csak azt látnám rajta hogy mással is volt. Ha megcsókolna, hogy előttem más nyála volt a szájában. Ha hozzámérne, hogy nemrég máshoz nyúlkált.

2023. ápr. 22. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy a fejedre?
2023. ápr. 22. 10:36
 22/67 A kérdező kommentje:

Te vagy értetlen!

Mégis minek vannak itt nyivákolós megcsalós kérdések is?

Meg a hogyan nyúljak ezután hozzá kérdések?

A legtobb ember kivág egy megcsalót mint macskát sz.rni te fogyatékos.

Nem rajtam kell csodálkozni.

Hogy nekem sincs gusztusom ezek után ilyenhez.

Azon kell akinek van.

2023. ápr. 22. 10:48
 23/67 anonim ***** válasza:
96%

Nem csalt meg téged, nem voltatok együtt.

Te ne máson gondolkodj, hanem magadon el, hogy minek lennél vele újra, ha nem szereted csak unatkozol.

Te vagy az elmebajos, nem más egyébként...

2023. ápr. 22. 11:05
 24/67 A kérdező kommentje:

De a hülyéknek írom a példát meet nem megy felfogni az istennek sem, nekem mi bajom van

(Senkinek nem lenne problémája az se ha agyba főbe van csalva, meg a nyitott kapcsolat sem, ha ilyen elven élne mindenki, hogy előtte se volt szűz úgysem.)

Csak unalombol akarnék vele lenni mert bőven jobb mint a gyk most is. Sokkal több értelme lenne inkább vele mint itt.

Csak visszatart ez. Ami másokat meg szikrányit sem tartana vissza.

2023. ápr. 22. 11:09
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Női hiúság, egó tart vissza, hogy nem voltál felejthetetlen számára, semmi más. Na de akkor miért is kezdenéd el vele újra? Nem kell, azt írták, hogy ne is tedd, miért vagy értetlen? Leirtam okokat, hogy valaki miért marad a párjával megcsalas után, mint a gyerek, pénz és mert nem érdekli, hogy mit csinál, elhidegült, vagy neki is szeretője van,még szereti - nincs önérzete, egy felmosórongy. Mindenki más, aki normális kidobja.
2023. ápr. 22. 11:17
 26/67 A kérdező kommentje:

Én felejthetetlen vagyok neki. Bocsi. Nem ez a bajom.

Kérdezz meg egy házas nőt neki mi a baja vajon amikor másban jár(t) férje f.rka. ja hiú:D önző:D

2023. ápr. 22. 11:23
 27/67 anonim ***** válasza:
91%

Hűha én nem tudom mi megy itt, valami durva elmebetegség.

De azért leirom, én tinédzserként elhagytam a párom és össze jöttem mással.

Aztán kibékültünk, mert ő viszont nagyon szerelmes volt belém, inkább szenvedett ettől az egésztől, mint külön legyünk.

De nem volt értelme, folyton újra és újra felhozta, agyalt a dolgon, még évek elteltével is.

Mai fejjel már bánom, hogy akkor újra kezdtük, ha már akkor vége lett volna sok keserűségtől mentettem volna meg magam.

De hogy valaki unalomból miért akar olyannal lenni akitől undorodik, az nekem már egy másik szint...

Én is unatkozok aztán bőven, 1 éve nem voltam férfi közelébe, de olyan exek akik valamiért rossz érzést keltenek bennem szóba se jöhetnek.

2023. ápr. 22. 11:23
 28/67 A kérdező kommentje:

Nem ujrakezdeni akarom hanem unatkozom és ő az egyik legjobb partner nekem buliban meg elmenni a világ végére is!

Annyi bárgyú bamba inkompetens pasi van hogy hihetetlen. Nincs más.

2023. ápr. 22. 11:24
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

Én felejthetetlen vagyok neki.

Ez mondjuk nem túl logikus, akkor miért jött volna össze inkább mással?

2023. ápr. 22. 11:25
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem ujrakezdeni akarom hanem unatkozom

Akkor meg mit vergődsz ezen? Bulizzál vele unalomból, szórakozzatok azt kész.. akihez csak így áll az ember attól nem zavarja, hogy kivel mikor szexelt.

Te házassággal jössz, hogy ott miért zavarja a nőket a félrelépés.

Azért, mert hűséget fogadtak, és szerelmesek, talán azért.

Te viszont csak szórakozni akarsz, akkor? Nem gond, de akkor mit gondolod mégis túl?

Én nőként mondom, jobban jár a pasi, ha hagyod.

Kapcsolatra nem érdekel, neked aztán csak és kizárólag unalomból, de nehogy mást dugjon. Eszem megáll.

2023. ápr. 22. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!