Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kibékültek a volt párjukkal, azokat nem zavarja, hogy addig mással volt a "párja"?
Hogy lehet szakítasok után, ha nem is kibékülni, de egyáltalán jól érezni magunkat ennek tudatában a másikkal, találkozni ennek tudatában a másikkal, önfeledten ennek tudatában beszélgetni a másikkal?
Ott ülne velem szemben és csak azt látnám rajta hogy mással is volt. Ha megcsókolna, hogy előttem más nyála volt a szájában. Ha hozzámérne, hogy nemrég máshoz nyúlkált.
A pasik meg erről semmit nem is tudnak. Hogy akivel én lefekszem az megtisztelve érezheti magát. Ugyanis nem kapja ezt meg mindenki csak úgy, meg a semmire, meg ha vmi nekem nem tetszik.
Csak ugye marhára nem is érdekli őket. Hogy amikor vele vagyok, tulajdonképoen örülhetne hogy ebben részesítem egyáltalán mert "felért" addig. Nekem viszont nem mindegy. De ahogy itt is írják sok "nőnek" az. Mással van/volt? Egyremegy szetteszik:D
60#
Nem merek ismerkedni. Engem lehoznak ezek a szia mizu szinten levű bárgyu emberek. Meg a rondák is. Én önvédelemből nem is keresek senkit így direktbe. Rábízom az életre. De addig meg jó lenne történetesen már MA is valami. Mert nehezen birom.
Most ugrik be legutobb kihagytam egy srácot!
Az ulyet vissza lehet hozni vagy csak egyszer van az életben?
Bementem egy boltba ahonnan pont jött ki egy srác. Az a féloillanat egymásra már az vmi "szikra" volt. Fél másodoerc volt. Amikor kijöttem a srác ott állt, megvárt, nem ment el! Megszólított!
Na akkor hablatyoltam összevissza és eljöttem😭
Ilyen létezhet még az életben?
Szakítottatok. Nem szereted, nem tiszteled.
"szakítás után hajtott rám erőszakkal csókolt. Erőszakkal tette át a nyelvét. Neki ez megy. Meg millio másnak is. Nekem meg nem megy."
Ami nem megy, ne erőltesd. Unalom helyett kaphatsz tőle sok megalázó, rossz élményt, egy életre.
Keress mást.
A rosszért kár szenvedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!