Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?
Először azt írtad hogy néha te vásárolsz, néha ő. Most meg már azt hogy legtöbbször te. Döntsd már el mit hazudsz.
Mellesleg ha te vásárolsz többet az még mindig igazságos tekintve hogy a 40 ezres rezsit és a nagyobb kiadásokat ő állja.
Ki mennyit keres egyébként? Gyanítom hogy ő többet ezért a kva anyjat hogy neki marad.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Amúgy tuti ezt is a kérdező írta. Most akkor neked nem marad pénzed vagy neki? Vagy mindketten csórók vagytok?
Szerintem keresetarányosan kéne fizetni. Én nem tudnám elnézni, hogy a páromnak nem marad semmije.
Vagy szakítani, és keresni olyat, akivel ugyanannyit kerestek. Mondjuk ha valaki előrébb lép, akkor folyamat szakítani és újat keresni elég szomorú, de az emberek a pénzüket jobban szeretik, mint a párjukat.
Naszóval, eddig arról szólt a fáma, h a rezsit fizeti, meg a vásárlásokat "ki- mikor" - jogosan hihettük, h a felét.
Szóval akkor mi a valós tényállás?
Amúgy, mondom az egyszerűt, ha ez neked nem tetszik, kidobod, keresel másikat.
A f#sz az f#sz, nemdebár?
Igen, ezért nem értettem, miért jár rosszabbul így kettesben a heti 40 k boltba járással, mintha egyedül 20 k fizetne úgy, hogy a bevásárlást nemcsak ő állja egyedül, hanem a hapsi IS vásárol, de CSAK Ő fizeti a rezsit.
Ha rosszul jössz ki, akkor meg beszéld meg vele, hogy méltányosan számoljatok el, mert te lényegesen kevesebbet eszel. Mondjuk ezt egy picit gáznak találom, de na.
Most komolyan kérdezem: ha albérleti díj nincs, rezsit nem te fizeted, heti 40-50k hagytok a boltban KETTEN, tegyük fel, hogy mondjuk ebből többet fizetsz te de akkor is, mennyi a fizud, 200 ezer?
Láthatjuk a válaszokból legalább hogy mennyi sz@revő pali van .
Én sok pasit kidobtam már az életemből, ilyesmi okok miatt.
Nem szeretem a kicsinyes, irigy pasikat mert ez férfiatlan.
Ha lepukkant, ronda vagy öreg nő lennék, akinek nem sok lehetősége van válogatni, akkorse kéne ilyen!
És oké hogy az az övé, hiszen ő kereste.
De vajon meg szokott téged lepni valamivel néha csak úgy?
Csak mert szeret?
Otthont nyújtasz , takarítasz, főzöl, mindezt ingyen.
Van egy nagy gyereked!
Nem várj semmit mert az az ő pénze?
Ilyen alapon akkor ne lakjon ott veled, mert az meg a te házad!
Meg ugye ingyen cseléd is jár hozzá.
Biztos más élete lenne ha albérletet fizetne, meg egy házvezetőnőt!
De nincs erre szüksége, hiszen mindezt Te nyújtod neki.
Gondolom még fiatal vagy, meg szerelmes,majd elmúlik és akkor kidobod.
A józan paraszti ész is ezt diktálja.
Ha mindenre tudod a valaszt kerdezo nincs mas hatra
-Egyutt eltek nem marad ismered
-Nezd meg kulon eltek egyutt vagytok mennyi marad
-maskent kepzeled el? Talald ki, mondd el, okgo vagy okhellosziakoltozzelkeresekmast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!