Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?

#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
80%

Rég el van b.szva egy kapcsolat, ahol számolgatás megy, hogy anyagilag megéri-e. Bocs, de ti nem egy együttműködő pár vagytok, hanem csak lakótársak akik dugnak néha, meg bizonyos költségeket megosztanak.

Tudod, ha szeretek valakit akkor MAGAMTÓL mondok le valamiről ha a másiknak fontos, hogy az adott dologra jusson. Nálatok ez piszkosul nincs meg. Nem "mi"-ben gondolkoztok, hanem "én" és külön "ő"-ben.

Ama mondatod, hogy "elővenne" ha nincs semmi a hűtőben meg a legalja. Te sem vagy viszont jobb, a helyett, hogy megbeszélnétek idegeneknek szapulod a pasidat a háta mögött. Na ilyen egy sz.r kapcsolat.

2024. júl. 4. 22:21
 52/72 anonim ***** válasza:
9%

#49 én úgy írtam kommentet hogy no vagyok.

Képzeld nem mindenki olyan csóró fillerbszo mint te meg a kérdező akik előrébb akarnak jutni egy pasi által.

Az hogy mit csinál otthon a pasi és mit nem pénz és a kérdés szempontjából lényegtelen, amúgy se tudunk róla túl sok részletet.

Itt egyelőre a kérdező akarja kihasznalni a pasit anyagilag.

2024. júl. 5. 05:53
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
Fizessétek a rezsit és a bevásárlást is felesbe. Vagy szakíts és nincs probléma!
2024. júl. 5. 09:08
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire szar, ültesd le és mondd el neki, hogy innentől kezdve máshogyan csináljátok és közösen találjatok megoldást. Amiket itt leírtál, őszintén mondd el neki is!

Minek neked párkapcsolat, ha ennyire nem tud kommunikálni???

2024. júl. 5. 09:12
 55/72 anonim ***** válasza:
100%
#53 és akkor a végén még rajonne a kérdező hogy úgy se marad pénze. Ne zavard össze :D
2024. júl. 5. 09:40
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem se maradna pénze.

Amúgy mi pont azt csináljuk, amit 53 javasolt: rezsi, albi, kaja, mosószer stb felesben.

Minden fennmaradó bevételével mindenki úgy gazdálkodik, ahogy akar. Mindenki a saját gyerekének (nincs közös, késői újrakezdők vagyunk) vesz cipőt, fizeti a tábort, tartjuk fenn a saját autónkat.

Nyilván nincs minden forintra kiszámolva, hogy na most a mai strandon mennyit költöttünk és osszuk el... de nagyjából felesben intézzük, így senkinek nincs rossz érzése.

Mindemellett nekem marad hálisten így is körmösre, kozmetikusra, ruhára, a gyerek igényeire.

2024. júl. 5. 09:53
 57/72 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt különben olyan olcsó János aki nálam vacsizott, szerette ha főztem neki, de egyszer sem hívott meg sehova, egyszer sem hozott egy szelet csokit se.

Nem költöztem volna vele össze, mert az elején tisztán láttam hogy kihasznál és attól retteg hogy nehogy 300ftjába kerüljek valaha.

Mondjuk én már 42 vagyok, tapasztaltabb.

Nekem is meg kellett sajnos járnom azt az utat, ahol a pasik benzinpénzt kéregettek, fagyira hivatták meg magukat velem, vagy volt aki kölcsönkért, meg olyan is aki enni meg zuhanyozni járt hozzám.

Ezek cserébe soha semmit nem nyújtottak, se egy virág, se egy mozi, semmi!

Akármilyen szerelmes vagy kérdező, légyszíves pofozd fel magad képletesen és ébredj fel.

Dobd ki!

Nekem is lett közben egy férjem aki beszámítható, és soha nem volt velem kicsinyes .

Meg tudott hívni már az első randin sütire, és eltelt 8 év, még most is udvarol.

Soha nem jön úgy haza a munkából, hogy meg ne kérdezze hogy mit hozzon a szerelmének (nekem).

És igen, a szerelmének is szólít .

2024. júl. 5. 10:18
 58/72 anonim ***** válasza:
48%

Na most akkor számoljunk már,

A pasi fizeti a rezsit: 40 ezer

Plusz ha van nagyobb kiadás gondolom pl egy autoszereles.

A kérdező meg.. Hát csak a kaját. Annak is csak egy részét. Először úgy volt hogy a felét, most már azt mondja több mint a felét.

De közben azt hozza fel példának hogy elkolt heti 40 ezret kajára, ha csak magának vásárolna akkor heti 20bol kijonne.

Tehát elvileg havi 80 ezerrel többet költ kajára mint a pasija. A pasija viszont havi 40 ezerrel többet költ rezsire mint a kérdező.

Tehát ott tartunk hogy havi plusz 40 ezer marad a pasi zsebében mert ugye nagyobb kiadás általában nincs minden hónapban. Ennek ellenére nem sok az a 40 ezer, hiszen gyorsan ott lehet hagyni egy autoszerelonel 150 ezret is majdnem négy havi plusz.

Szóval szerintem logikusan végig gondolva, rohadtul nincs anyagilag kihasznalva a kérdező. Sőt! Szerintem csak nem tudja beosztani a pénzét és könnyebb a pasijara haragudni, mint belátni hogy munkát kellene váltani.

2024. júl. 5. 11:43
 59/72 anonim ***** válasza:
77%

Nem a férfi tehet róla, hogy 2x annyit keres, mint a kérdező!

Tessék tovább tanulni vagy munkát váltani és akkor telik majd műkörömre!

2024. júl. 5. 11:53
 60/72 anonim ***** válasza:
36%

Nekem ilyen nem kéne, hiába fényezitek itt a zsugori, irigy bolondot!

Dugja szépen el a pénzét a pali magának és felejtse el az együttélést meg az ingyen lakhatást, az ingyen cseléddel együtt.

Kezdjen szépen új életet, fizessen magának egy albérletet, gondoskodjon magáról , és ha bugyiba akar jutni, tanuljon meg udvarolni a parasztja!

2024. júl. 5. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!