Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?

#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
89%

"Házasság után közös kaszázni jó nagy felelotlenseg"

Házasságban jogilag közös kassza van. Majd valasnál radobbensz.

Gyerek mellett még tarthatatlan a külön kassza.

Nem kötelező ám házasodni.

2024. júl. 4. 14:57
 22/72 anonim ***** válasza:
18%
Így is többet tesz bele, mint te. Mégis mit gondolsz, neki kellene eltartania?
2024. júl. 4. 14:58
 23/72 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy adja nekem az egész pénzét?? Csak néha nekem is jó lenne kozmetikushoz menni vagy ilyesmik mint más normális nő, de így nem telik rá. Vagy néha elmenni valahova, meghívhatna egy vacsorára valahová, de sose megyünk sehova.
2024. júl. 4. 15:03
 24/72 A kérdező kommentje:
Ha egyedül élnék még maradna is pénzem, mert egy csomót eszik és többet én vásárolok.
2024. júl. 4. 15:05
 25/72 A kérdező kommentje:
Pl. 1 liter tejet 2 nap alatt megiszik, ami nekem egy hét alatt se fogy el vagy ha egyedül lennék nekem fél kg kenyér elég egy hétre míg így 2 kgot kell vennem egy héten stb. Ezért nem érzem igazságosnak.
2024. júl. 4. 15:08
 26/72 anonim ***** válasza:
50%

Esete válogatja

a) mindenki fizuja közös számlára megy;

b) van egy közös számla amire mindenki a fizuja egy részét beadja és abból mennek a KÖZÖS kiadások (rezsi, kaja, utazás stb.);

c) a közös kiadásokhoz mindenki a fizuja arányában járul hozzá.

Miért nem ültök le megbeszélni???

2024. júl. 4. 15:09
 27/72 A kérdező kommentje:
És én kötelező vagyok neki hetente 40-50 ezret ott hagyni a boltba? Fele ennyi nem menne el ha egyedül lennék. Ha már nincs valami a hűtőben amit enni akar meg még elővesz.
2024. júl. 4. 15:14
 28/72 anonim ***** válasza:
82%
Jól van akkor ő költekezik és te irigykedve nézed. Szakíts, légy egyedül, több pénzed lesz. Probléma megoldva.
2024. júl. 4. 15:17
 29/72 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem lenne a barátod, akkor se mennél kozmetikushoz, sőt a rezsit és a kaját is egyedül állnád.
2024. júl. 4. 15:18
 30/72 anonim ***** válasza:
17%

hetente 40-50 ezret ott hagyni a boltba

Ő egyedül ennyit eszik per hét. Ne viccelj már.

2024. júl. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!